OFICIAL Accidentat grav la naţionala Spaniei, Gavi a fost operat astăzi! Comunicatul transmis de FC Barcelona

Gavi Barca fc barcelona Fotbal extern Gavi s-a accidentat în Spania - Georgia / Sursa foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 15:23
Data actualizarii: Marti 28 Noiembrie 2023, 15:22

Barcelona a emis astăzi un comunicat oficial cu privire la intervenția chirurgicală la care a fost supus Gavi.

Gavi, operat după ce a suferit o ruptura de ligament incrucisat anterior la genunchiul drept. Ar putea lipsi până la opt luni de pe gazon.

Intervenția medicală a fost efectuată cu succes sub îndrumarea doctorului Joan Carles Monllau, informează presa din Spania, în colaborare strânsă cu personalul medical al Barcelonei, la Spitalul din Barcelona.

  • Gavi s-a accidentat în Spania - Georgia / Sursa foto: Imago Images

Gavi, operat la genunchi

Deși comunicatul oficial al Barcelonei nu oferă detalii suplimentare, menționând doar faptul că jucătorul este indisponibil și evoluția sa va determina disponibilitatea ulterioară, se pare că operația a fost un succes, mai spun spaniolii.

Absența lui Gavi reprezintă, fără îndoială, o problemă semnificativă pentru antrenorul Xavi, iar acum toată atenția personalului tehnic și medical al Barcelonei este concentrată asupra recuperării cât mai rapide a jucătorului, fără a impune însă termene stricte pentru revenirea acestuia pe teren.

Revenirea lui Gavi pe teren în această stagiune pare exclusă, însă oficialii clubului speră să-l aibă la dispoziție pe acesta începând cu următorul sezon. Xavi l-a caracterizat întotdeauna pe Gavi drept „sufletul echipei”, iar acum toți așteaptă ca spiritul său competitiv să fie un factor pozitiv în procesul de recuperare.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!