"Nu ne vom lasa calcati in picioare! FRF si Comitetul Executiv trebuie sa raspunda!" Rapidistii fac scandal dupa ce au fost retrogradati! Ultimele reactii:

Autor: Sport.ro
Vineri 02 August 2013, 18:43

	"Nu ne vom lasa calcati in picioare! FRF si Comitetul Executiv trebuie sa raspunda!" Rapidistii fac scandal dupa ce au fost retrogradati! Ultimele reactii:

►Pentru prima oara in Romania! Inchidem Podul Basarab, IN DIRECT la Sport.ro, sambata la ora 22.00: Facem din Noapte Zi!

"Noi am preluat echipa stiind ca o sa jucam in liga a doua si aveam un plan. Apoi a venit decizia de a juca un meci de baraj, de a juca pentru ramanerea in prima liga. Noi nu am fost de acord, dar ne-am conformat deciziei luate de sefii fotbalului. Am facut o echipa cu fotbalisti veniti de pe plaja, Pancu a venit din vacanta, din Antalya. Ne-am castigat dreptul de a juca si acum aflam cu stupoare ca o echipa care a retrogradat de 2 ori ramane in prima liga, in locul nostru.

Am fost anuntati ca o sa ramanem in prima liga, normal, am castigat barajul. Am facut niste investitii, am adus jucatori de prima liga, am dat alte salarii, am facut niste cantonamente. Am facut un proiect care era imposibil sa nu dea rezultate.

Ati vazut si cum s-a prezentat echipa. Niste jucatori care nu au avut nicio pregatire au reusit sa domine Vasluiul o repriza intreaga. Totul s-a datorat spiritului jucatorilor. Acum, eu ma intreb, toate meciurile pe care le-am jucat, toate cheltuielile, toate primele pe care le-am dat pentru meciul de ramanere in prima divizie, ce se intampla cu toate astea? Ce ne facem cu jucatori ca Ionut Voicu, baiatul asta si-a spart timpanul in timpul partidei cu Viitorul, un meci care nu o sa mai apara nicaieri. Cum pot eu sa ma uit in ochii jucatorilor si sa le spun ca au jucat degeaba, ca si-au riscat sanatatea degeaba?

Sunt foarte multe dezamagiri, sunt multe lucruri de spus, nici nu pot sa-mi gasesc cuvintele. Nu putem sa lasam lucrurile asa, nu ne putem lasa calcati in picioare. Am facut contracte cu sponsori, am facut contracte ferme, nu se poate asa ceva. Am stat de vorba cu avocatii, am discutat si de luni vom demara actiunile necesare. consider ca singurii vinovati sunt FRF si Comitetul Executiv", a spus Nicolae Cristescu la conferinta de presa organizata de clubul Rapid.
 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Pensiile și alocațiile pentru copii vor crește în acest an, dar nu se știe cu cât
BRAT