Rapid da in judecata FRF si LPF! "La un prim calcul, avem o paguba de 3 mil €!" Actionarii din Giulesti cer DEMISIA membrilor CEx:

Autor: Sport.ro
Vineri 02 August 2013, 18:06

	Rapid da in judecata FRF si LPF! "La un prim calcul, avem o paguba de 3 mil €!" Actionarii din Giulesti cer DEMISIA membrilor CEx:

►Se intorc VANtasticii! Ajax - Roda, vineri 21:00, live si exclusiv Voyo.ro si in premiera la Sport.ro, sambata 12:00!

Actionarul clubului Rapid, Adrian Zamfir, a anuntat ca va da in judecata FRF si LPF dupa retrogradarea echipei ca urmare a deciziei TAS.

"Avocatii nostri lucreaza la asta, va dati seama ca dupa aceasta decizie gresita situatia financiara a Rapidului a fost data un pic peste cap. Din acest motiv trebuie sa existe niste daune interese, nu?"

"Primul contract care a fost semnat cu Murfatlar, in valoare de trei milioane de euro, pentru publicitate, a fost semnat numai pentru cazul in care Rapid joaca in Divizia A."

"O prima paguba este de trei milioane de euro, contractul de publicitate cu Murfatlar. Era pe un singur an. Cu cei de la Murfatlar am vorbit si au spus ca nu sunt de acord sa mai dea banii acestia pentru Divizia B."

Contractul se reziliaza, dar mi-au spus ca in instanta vor veni ca parte, ca martori in aceasta situatie", a spus actionarul rapidist pentru gandul.info.

Zamfir a mai precizat ca mai sunt si alte contracte de sposorizare care vor fi rupte dupa decizia retrogradarii: "Mai sunt doua contracte, doar ca cu cei de la Murfatlar am vorbit acum. Sa vedem daca ceilalti isi mentin contractele sau nu. Dar nu pot sa ma pronunt pana nu vorbesc cu avocatii. O sa se hotarasca impotriva cui ne indreptam, daca ne indreptam impotriva FRF sau LPF sau amandorura."

Actionarul Rapidului cere demisia membrilor Comitetului Executiv din cadrul FRF.

"Echipa Rapid era pregatita in momentul in care am preluat-o noi pentru Divizia B. S-a inventat acel baraj cu care noi nu am fost de acord, noi am notificat FRF in aceasta privinta si anume ca nu suntem de acord cu acel meci de baraj."

"Am fost obligati sa jucam, am castigat pe teren si vedeti ce s-a intamplat. Ideea este ca toata aceasta brambureala s-a votat in cadrul Comitetului Executiv al FRF. Parerea mea este ca tot Comitetul Executiv ar trebui sa-si dea demisia.", a mai spus Zamfir.

Când vom reveni la starea de urgență. Anunțul făcut de ministrul Sănătății
BRAT