VIDEO ZIUA NAȚIONALĂ | Simona Halep: „Dintotdeauna, visul meu a fost să mi se cânte imnul pe teren” 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 10:50
Data actualizarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 10:55

Simona Halep mărturisește că și-a trăit visul la Roland Garros 2018, când în Arena Philippe Chatrier a răsunat „Deșteaptă-te, române!”.

Cu o zi înainte de 1 decembrie, Simona Halep și-a amintit de cel mai frumos moment al carierei sale. S-a întâmplat în primăvara anului 2018, când organizatorii turneului de la Roland Garros au făcut să răsune în difuzoarele Arenei Philippe Chatrier imnul național al României. Simona Halep o învingea în finala ediției 2018 a Grand Slam-ului de la Paris pe Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1. 

Număr 20 WTA, Simona Halep a ținut să precizeze că se teme să își anunțe participarea la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024, întrucât nu s-a ținut de cuvânt de două ori, în intențiile sale de a merge la Olimpiadă. Întâi a lipsit de la Rio, din cauza virusului Zika, iar de la Tokyo a absentat pe motiv de accidentare.

Simona Halep: „Visul meu a fost să mi se cânte imnul pe teren.” 


„Nu aș mai vrea să spun dacă mă vedeți la Paris cu steagul României, de două ori am spus și nu m-am dus. Obiectivul acesta este, să joc până atunci și să mă și calific. Nu va fi ușor, dar este pe lista mea. 

Bineînțeles că visul a fost tot timpul să mi se cânte imnul pe teren și mi s-a întâmplat la Roland Garros și pot spune că este cel mai frumos moment,” a declarat Simona Halep. 

Simona Halep abia așteaptă ca 2021, anul cu ghinioane să se încheie


„Medical, profesional a fost cel mai greu an, doar personal a fost cel mai bun. Nu vreau să fiu puțin așa, dar abia aștept să treacă,” a adăugat Simona Halep. 

„Cel mai mult contează fizicul acum, să fiu aptă pentru un nivel ridicat, să nu apară accidentări, sunt foarte grele și te recuperezi mult mai greu după o vârstă, nu că sunt în vârstă rău, dar 30 de ani...deja se simte schimbarea corpului. 

Nu mă încurcă deloc schimbările din viața mea, soțul meu a adus un mare plus și sunt bucuroasă, el mă susține să mai joc tenis, așa că totul e ok,” a mai spus dubla campioană de mare șlem. 

Cum își evaluează Simona Halep șansele de a câștiga un Grand Slam în 2022


„E greu, e foarte greu să mă gândesc la asta, nu știu dacă va mai fi posibil, nu știu de ce mai pot să fiu în stare, dar muncesc și văd de la zi la zi, nu mai am presiune, tot ce vine e un bonus și vreau să mă bucur de ceea ce se întâmplă. Da, e mult mai plăcut fără această tensiune și privesc tenisul altfel, parcă am reînceput să joc tenis, bineînțeles, împlinită profesional este de 1000 de ori mai ușor să merg la turnee și să călătoresc,” a menționat Simona Halep.

Vorbind despre șansele sale de a câștiga un turneu de mare șlem pe hard, în condițiile în care s-a impus doar pe zgură și pe iarbă în competițiile de Grand Slam, Simona Halep a punctat: „Am câștigat multe turnee mari pe hard, probabilitatea este destul de ridicată, dar nu este sigur că o să îl și câștig. Șanse am, trebuie doar să fac ceea ce trebuie pe hard, e un joc diferit și să fiu solidă. Au apărut jucătoare foarte puternice, cu o putere extraordinară și trebuie să fac față la acest nivel,” a completat Simona Halep. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!