Simona Halep confirmă că va juca în barajul cu Polonia și vorbește despre retragere: „Va fi un moment greu.”

Simona Halep Simona Halep Billie Jean King Cup Simona Halep declaratii Tenis WTA Romania Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 07:35
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 07:48

Simona Halep a confirmat că va juca pentru echipa României în barajul cu Polonia din Cupa Billie Jean King. 

Emoționată de discursul de retragere al lui Horia Tecău, Simona Halep a oferit o serie de declarații, la finalul barajului câștigat de România cu Peru, scor 3-0 la meciuri. 

„Retragerea lui Horia e o pierdere pentru tenisul românesc și pentru cel mondial. E un model de profesionalism, de seriozitate. Un caracter extraordinar. A avut un vis și și l-a împlinit. Îl felicit din tot sufletul pentru ce a reușit.

Nu vreau să mă gândesc cum va fi la retragerea mea, mai am câțiva ani până atunci, dar va fi un moment tare greu,” a declarat Simona Halep pentru Digi Sport, notează Treizecizero

Simona Halep: „Retragerea lui Horia Tecău e o pierdere pentru tenisul românesc și mondial.”


Vorbind despre următoarea sa prezență în echipa națională a României, Simona Halep a confirmat că va juca în barajul decisiv pentru calificarea la turneul final al Cupei Billie Jean King, pe care țara noastră îl va disputa în Polonia, în luna aprilie. 

„Sută la sută joc cu Polonia. Îmi doresc tare mult să câștigăm, cred că avem șanse să ne calificăm la turneul final. Am suferit mult după acel joc cu Franța din 2019, visam la trofeu. Însă mai încercăm o dată,” a adăugat Simona Halep. 

Cât despre revenirea preparatorului fizic, Theo Cercel în echipă, Simona Halep a spus următoarele: „Mă simt bine cu el, e exact ce-mi trebuie. I-am simțit lipsa și poate aș fi gestionat bine anumite lucruri și accidentarea. Dar consider că tot ce se întâmplă, se întâmplă cu un motiv. Theo e în echipa mea și e tot ce contează acum,” a completat Simona Halep. 

Nu în ultimul rând, Simona Halep a anunțat că nu va mai participa la demonstrativul din Africa de Sud, Tennis Cares, în contextul apariției noii variante de COVID, Omicron. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!