VIDEO „Muncesc fără să mai comentez, deci am progresat!” :) Halep a dezvăluit ce schimbări i-au adus noii antrenori după despărțirea de Cahill

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 14:06
Data actualizarii: Marti 30 Noiembrie 2021, 14:08

Simona Halep a vorbit despre schimbările de care a avut parte din punct de vedere profesional. 

Fostul lider WTA a renunțat la colaborarea cu Darren Cahill în luna septembrie și a anunțat asta prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare. Simona se pregătește sub comanda lui Daniel Dobre și Adrian Marcu și a dezvăluit care a fost plusul cu care au venit cei doi noi antrenori. 

Simona Halep: „Zi de zi muncesc fără să mai comentez!” 

Totodată, Halep a comentat și revenirea lui Theo Cercel în echipa sa, punctând cât de mult i-a simțit lipsa în ultimii doi ani, ținând cont că a fost măcinată în repetate rânduri de accidentări serioase, ce au ținut-o departe de teren. 

„Zâmbetul, mă simt bine pe teren, avem antrenamente foarte plăcute și pe partea de tenis, mici schimbări de tehnică și de tactică puțin, dar în mare parte sunt pe aceeași bază. Dacă am ajuns numărul 1 cu jocul acela, înseamnă că acela a fost bun, dar vreau să progresez și să schimb puțin modul în care jucam. 

A fost o problemă și la pregătirea fizică, accidentările au fost destul de grave, poate și din cauză că nu l-am avut pe Theo și nu am făcut ceea ce a trebuit în acești 2 ani, dar nu mai vreau să mă gândesc la ce a fost, vreau să mă gândesc și să mă bucur că este din nou în echipă și zi de zi muncesc fără să mai comentez, deci am progresat la acest aspect”, a spus Simona Halep. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!