Simona Halep, talismanul echipei României de Cupa Davis! 2-0 în barajul cu Peru, la finalul primei zile

Simona Halep Gabriel Trifu Marius Copil Romania Cupa Davis Tenis ATP Tenis Simona Halep, talismanul echipei României de Cupa Davis! 2-0 în barajul cu Peru, la finalul primei zile
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 15:19
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 17:18

Simona Halep și Ana Bogdan au fost prezente în Sala Polivalentă de la Cluj-Napoca pentru a urmări barajul România - Peru. 

Simona Halep a fost talismanul echipei României în prima zi a barajului de Cupa Davis. Ocupanta locului 20 WTA a asistat de pe marginea terenului la partidele desfășurate la Cluj-Napoca. 

Sportivii pregătiți de Gabriel Trifu au obținut două victorii, având nevoie de un singur succes, în ultimele trei meciuri, pentru a se califica la barajul decisiv pentru calificarea în Grupa Mondială. 

  • Simona Halep, talismanul echipei României de Cupa Davis! 2-0 în barajul cu Peru, la finalul primei zile

Simona Halep și Ana Bogdan au asistat la meciurile din prima zi a barajului România - Peru


Nicolae Frunză (626 ATP) a făcut un meci foarte solid, în deschiderea confruntării, învingându-l pe mai bine clasatul Nicolas Alvarez (392 ATP), scor 6-2, 6-4, în doar 70 de minute de joc.

După ce surpriza plăcută a fost securizată, Marius Copil (274 ATP) a respectat calculele hârtiei, impunându-se în minim de seturi, scor 7-5, 6-2, în 75 de minute, în fața peruvianului Conner Huertas Del Pino (654 ATP). 

Duminică, 28 noiembrie, Marius Copil și Horia Tecău vor juca la dublu, având șansa de a asigura victoria generală în acest play-off. Partida va începe la ora 11:30. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!