Tenis

VIDEO „Forza Simona!” Lecție de tenis defensiv, predată de Simona Halep la Roma: victima, finalista Australian Open din acest an

Simona Halep a câștigat un punct extraordinar de intens, în meciul cu Danielle Collins, demonstrându-și abilitățile nelimitate în ce privește tenisul defensiv. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Mai 2022, 22:40
Data actualizarii: Miercuri 11 Mai 2022, 23:43

Simona Halep (30 de ani, 21 WTA) nu a avut nevoie de mai mult de patru game-uri pentru a-i preda americancei Danielle Collins o lecție de tenis defensiv.

Cunoscută pentru stilul său agresiv de joc, ocupanta locului 9 WTA - finalistă în Openul Australian, în ianuarie - a început meciul cu o încredere înaltă în propriile lovituri, dar Simona Halep nu s-a lăsat intimidată. 

Simona Halep, tenis defensiv de cea mai înaltă calitate

Jucătoarea din țara noastră i-a impresionat inclusiv pe organizatorii turneului italian, care au scris „Forza” în descrierea videoclipului în care Simona Halep nu doar că s-a apărat inteligent, dar a arătat un joc de picioare excelent și o tranziție dinspre defensivă spre ofensivă care nu întârziat nici măcar o secundă, atunci când Collins i-a permis româncei să intre în teren.

Simona Halep a încheiat raliul cu un forehand direct câștigător, ridicând o parte a publicului în picioare. 

Modifică setările cookies