VIDEO Simona Halep, iar acum, Sorana Cîrstea! În doar 7 zile, Ons Jabeur le-a învins pe cele mai bune jucătoare de tenis din România

Sorana Cirstea Ons Jabeur Roma WTA 2022 Ons Jabeur Sorana Cirstea WTA Roma 2022 Tenis WTA Romania WTA 1000 Roma Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Mai 2022, 21:20
Data actualizarii: Marti 10 Mai 2022, 21:37

Sorana Cîrstea s-a trezit mult prea târziu, în meciul cu Ons Jabeur, pentru a emite pretenții la calificarea în turul secund al întrecerii WTA 1000 de la Roma. 

Sorana Cîrstea (32 de ani, 26 WTA) a fost eliminată în primul tur al competiției WTA 1000 de la Roma de către Ons Jabeur (27 de ani, 7 WTA), scor 6-0, 7-6. 

Partida s-a desfășurat pe durata a 76 de minute, dar primele douăzeci și trei de minute au fost de uitat pentru sportiva din țara noastră. Jabeur a dominat-o în aproximativ toate schimburile, Cîrstea câștigând doar zece puncte în setul întâi. 

$22,839 câștigă Sorana Cîrstea pentru prezența la Roma

Campioana turneului de la Madrid a făcut break și în debutul manșei secunde, iar avantajul celor două break-uri, avut la 5-2 în setul secund a făcut-o să se relaxeze, în timp ce jocul Soranei Cîrstea a început să capete contur.

Greșelile neforțate au fost reduse de româncă, iar scorul s-a făcut din 2-5, 5-5, după care Sorana Cîrstea a luptat solid pentru a conduce cu 6-5 și a-și acorda șansa unui tiebreak.

Din nefericire, serviciul Soranei Cîrstea a început să funcționeze modest din nou, în tiebreak, Ons Jabeur făcând două minibreak-uri și impunându-se cu 7-1, exasperând-o pe jucătoarea din România cu eficiența și frecvența scurtelor plasate.

Urmărește a doua ediție a emisiunii Poveștile Sport.ro, cu Andru Nenciu, în care invitatul de marcă a fost Andrei Pavel, cel mai bun tenismen al României în noul secol. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!