Tenis

VIDEO Simona Halep, iar acum, Sorana Cîrstea! În doar 7 zile, Ons Jabeur le-a învins pe cele mai bune jucătoare de tenis din România

Sorana Cîrstea s-a trezit mult prea târziu, în meciul cu Ons Jabeur, pentru a emite pretenții la calificarea în turul secund al întrecerii WTA 1000 de la Roma. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Mai 2022, 21:20
Data actualizarii: Marti 10 Mai 2022, 21:37

Sorana Cîrstea (32 de ani, 26 WTA) a fost eliminată în primul tur al competiției WTA 1000 de la Roma de către Ons Jabeur (27 de ani, 7 WTA), scor 6-0, 7-6. 

Partida s-a desfășurat pe durata a 76 de minute, dar primele douăzeci și trei de minute au fost de uitat pentru sportiva din țara noastră. Jabeur a dominat-o în aproximativ toate schimburile, Cîrstea câștigând doar zece puncte în setul întâi. 

$22,839 câștigă Sorana Cîrstea pentru prezența la Roma

Campioana turneului de la Madrid a făcut break și în debutul manșei secunde, iar avantajul celor două break-uri, avut la 5-2 în setul secund a făcut-o să se relaxeze, în timp ce jocul Soranei Cîrstea a început să capete contur.

Greșelile neforțate au fost reduse de româncă, iar scorul s-a făcut din 2-5, 5-5, după care Sorana Cîrstea a luptat solid pentru a conduce cu 6-5 și a-și acorda șansa unui tiebreak.

Din nefericire, serviciul Soranei Cîrstea a început să funcționeze modest din nou, în tiebreak, Ons Jabeur făcând două minibreak-uri și impunându-se cu 7-1, exasperând-o pe jucătoarea din România cu eficiența și frecvența scurtelor plasate.

Urmărește a doua ediție a emisiunii Poveștile Sport.ro, cu Andru Nenciu, în care invitatul de marcă a fost Andrei Pavel, cel mai bun tenismen al României în noul secol. 

Modifică setările cookies