GALERIE FOTO „Înseamnă totul pentru mine” Reacția emoționantă a Soranei Cîrstea, după accederea în ultimele opt, la US Open

Sorana Cirstea belinda bencic Thomas Johansson US Open 2023 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 03 Septembrie 2023, 22:45
Data actualizarii: Duminica 03 Septembrie 2023, 23:57

US Open 2023 | Sorana Cîrstea (30 WTA) a învins numărul 13 mondial, Belinda Bencic, cu un dublu 6-3, în faza optimilor de finală. 

Sorana Cîrstea (33 de ani) a eliminat-o pe Belinda Bencic (26 de ani), scor 6-3, 6-3, pentru a reuși prima calificare a carierei în sferturile de finală ale Openului American.

Sportiva din țara noastră și-a egalat cea mai bună performanță atinsă în carieră într-un turneu major, faza sferturilor de finală, bifată inclusiv la Roland Garros, în urmă cu 14 ani și 4 luni. 

Sorana Cîrstea: „Au fost mulți ani în care am depus munca grea, dar nu am fost răsplătită.”

Descătușată, Sorana Cîrstea nu s-a putut opri din a zâmbi, înainte de a acorda interviul pe suprafața de joc a Stadionului Louis Armstrong.

„Am un zâmbet larg pe față pentru că am muncit atât de mult pentru acest rezultat. Foarte puțini oameni știu ce se întâmplă în spatele scenei și câtă muncă am depus pentru a fi azi aici.

Performanța asta înseamnă totul pentru mine, la fel ca și susținerea pe care am avut-o în această săptămână. A fost nemaipomenită, m-ați făcut să mă simt specială,” le-a transmis Sorana Cîrstea newyorkezilor, după victoria semnată în detrimentul Belindei Bencic. 

„Parcă de fiecare dată când vin în SUA, lucrurile se pun cap la cap.”

Aprofundând sentimentul trăit, Sorana Cîrstea și-a contextualizat performanța, spunând: „E uimitor să fiu în sferturile de finală. Visam dintotdeauna să ajung aici, de asta munceam. Au fost mulți ani în care am depus munca grea, dar nu am fost răsplătită.

Dar, în final, dacă muncești din greu, mereu vei primi răsplata. Sunt atât de mulțumită de modul în care am gestionat această săptămână și sper să continui. 

A fost un vis devenit realitate să vin și să joc aici, în fața voastră. Parcă de fiecare dată când vin în State, lucrurile se pun cap la cap.

Sunt foarte recunoscătoare de tot ce mi s-a întâmplat în această săptămână. Thomas e aici, a suferit alături de mine în ultimul an și sunt foarte fericită să îi dedic această victorie, pentru că a continuat să creadă în mine și a rămas optimist. Victoria asta e pentru el,” a completat Sorana Cîrstea, la cald. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!