VIDEO Moment incredibil între Johansson și Cîrstea, după setul pierdut cu 6-0: „Lovește mingea în zona albastră!”

Sorana Cirstea Karolina Muchova Thomas Johansson US Open 2023 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 06 Septembrie 2023, 08:30
Data actualizarii: Miercuri 06 Septembrie 2023, 08:33

Thomas Johansson a încercat să anuleze tensiunea iscată de pierderea primului set la zero cu o serie de sfaturi simplificate. 

Sorana Cîrstea (33 de ani, 30 WTA) a fost învinsă cu 6-0, 6-3 de Karolina Muchova (27 de ani, 10 WTA), în sferturile de finală ale Openului American.

Sorana Cîrstea, dialog tensionat cu Thomas Johansson, la finalul primului set al meciului cu Muchova

După un prim set pe care l-a cedat la zero în ciuda faptului că românca a reușit să câștige 23 de puncte, dar fără folos pe tabelă, tensiunea a atins paroxismul, iar acest lucru s-a văzut din interacțiunea acesteia cu antrenorul suedez, Thomas Johansson

Contul oficial al US Open a prezentat cu ton umoristic simplitatea sfatului acordat de Thomas Johansson Soranei Cîrstea, în finalul primului set, la scorul de 4-0:

„Lovește mingea în zona albastră și în spatele ei, atunci când ai ocazia, haide!”, i-a transmis scandinavul jucătoarei din țara noastră. 

Câteva minute mai târziu, în pauza dintre seturi, pe când Karolina Muchova se afla în time-out, Sorana Cîrstea s-a apropiat de loja lui Thomas Johansson, unde a participat în următorul dialog:

„Fii mai agresivă pe a doua minge și pe retur, la serviciul doi. Intră în teren,” i-a transmis Thomas Johansson. 

Resemnată, Cîrstea i-a replicat: „Nu contează dacă intru în teren sau dacă doar împing mingea înapoi,” a fost răspunsul pe fond nervos al româncei. 

„Lovește mingea!”, este tot ce a mai putut să spună Thomas Johansson. 

Sorana Cîrstea: „Per total, Muchova a jucat mai bine decât mine.”

„Un meci dificil, cred că în seara asta Karolina a jucat foarte bine, din cele cinci întâlniri în seara asta cred că a produs cel mai bun tenis.

Cred că scorul este destul de dur pentru ceea ce s-a jucat, am avut foarte multe mingi de break în primul set, foarte multe oportunități pe care nu le-am fructificat...

La 3-0 un game lung, apoi la 4-0, 40-15 pe serviciul meu, cred eu că dacă acolo intram din nou în joc, să fac un 3-2, probabil că lucrurile ar fi stat altfel.

Per total însă în seara asta cred că a jucat mai bine decât mine, merită victoria și a reușit să vină cu soluții la toate planurile mele și, din nou, un meci nu atât de dur cum o spune scorul,” a declarat Sorana Cîrstea pentru Eurosport, după eliminarea suferită în sferturile US Open 2023.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!