VIDEO „Ce naiba faci?” Belinda Bencic și-a ieșit din minți, în meciul cu Sorana Cîrstea, din optimile US Open

belinda bencic Sorana Cirstea US Open 2023 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Septembrie 2023, 21:52
Data actualizarii: Duminica 03 Septembrie 2023, 22:18

US Open 2023 | Campioana olimpică a avut o ieșire nervoasă în startul setului secund al optimii disputate împotriva Soranei Cîrstea.

Belinda Bencic (26 de ani, 13 WTA) și-a pierdut cumpătul în debutul manșei secunde a optimii de finală jucate împotriva Soranei Cîrstea (33 de ani, 30 WTA), pe hard-ul de la Flushing Meadows.

Campioana olimpică a fost deranjată de strigătul unui fan, la scorul de 6-3, 0-0, 0-40, care a intervenit în timpul punctului, deși mingea trimisă de româncă a lovit banda fileului, după care a aterizat în terenul advers.

Belinda Bencic, enervată la culme de un spectator-problemă

Bencic a ratat forehand-ul, acordându-i Soranei Cîrstea avantajul setului și al break-ului apropiat devreme în setul doi. 

„Ce naiba! Ce naiba faci?”, l-a întrebat Bencic pe spectatorul-problemă, moment urmat de o rugăminte exprimată de arbitrul de scaun, prin care le-a cerut spectatorilor să păstreze liniștea pe întreaga durată a punctelor. 

După această ieșire, Bencic a lovit banca de odihnă cu racheta, în semn de frustrare. În primul set, Cîrstea a avut un start perfect de meci, reușind să conducă cu 5-0. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!