VIDEO! Gestul senzational al antrenorului lui Sloane Stephens! Ce a facut cand Simona sarbatorea cu trofeul Roland Garros  

Simona Halep este campioana de la Roland Garros dupa victoria fabuloasa in 3 seturi in fata lui Sloane Stephen.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Iunie 2018, 08:31
Data actualizarii: Duminica 10 Iunie 2018, 08:57

Numarul 1 mondial, Simona Halep, a oprit in sfarsit blestemul! A reusit sa castige primul ei titlu de Grand Slam pe arena Philippe Chatrier dupa 3-6, 6-4, 6-1 cu Sloane Stephens! Simona Halep a fost sustinuta de un numar mare de romani la Paris, acestia asteptand-o dupa meci langa arena iar Simona a ridicat trofeul in fata lor, spre aplauzele romanilor care au inceput sa-i strige numele!

Simona si-a facut apoi poze cu fani de toate varstele si a vorbit minute bune cu Nadia Comaneci si Ion Tiriac. La mica petrecere de dupa triumf a fost prezent si Kamau Murray, antrenorul lui Sloane Stephens, cel care a ajutat-o pe americanca sa aiba un salt formidabil in ultimii ani, Stephens fiind campioana de la US Open si, acum, finalista de la Roland Garros.

Murray a asteptat minute bune mai retras cat timp Simona vorbea cu apropiatii si facea poze cu fanii si, cand a prins ocazia perfecta, s-a dus la Simona sa o felicite: "Ai jucat fantastic" a fost mesajul lui Murray pentru Simona Halep.

Modifică setările cookies