Tenis

Gael Monfils, declarație superbă de dragoste pentru Elina Svitolina, după primul turneu câștigat în 2 ani

Gael Monfils i-a mulțumit Elinei Svitolina pentru susținerea acordată în 2021, când francezul s-a gândit la retragere.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 12:06
Data actualizarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 12:24

Gael Monfils (21 ATP, 35 de ani) a câștigat primul titlu ATP după o perioadă de un an și jumătate în care a fost lipsit de succese majore în circuitul de elită al tenisului masculin.

Tenismenul francez l-a învins în finala competiției ATP 250 Adelaide pe rusul Karen Khachanov, scor 6-4, 6-4, la finalul unui joc care s-a întins pe durata a optzeci de minute. 

Gael Monfils a câștigat primul titlu ATP după o „secetă” de aproape 2 ani

În timpul ceremoniei de premiere, Gael Monfils a creat un moment emoționant, mulțumindu-i soției sale, Elina Svitolina pentru susținerea manifestată de-a lungul anului anterior. În 2021, potrivit tenismenului francez, retragerea din tenis a fost unul dintre gândurile care l-au măcinat, având în vedere lipsa de rezultate încurajatoare.

„Vreau să îi mulțumesc soției mele. Elina, ai fost mereu alături de mine. Anul trecut a fost foarte dificil pentru mine. Aproape că... nu am vrut să renunț la tenis, dar mi-am pierdut puțin încrederea cu privire la tenis, iar ea a fost lângă mine, implicată. Îți mulțumesc pentru tot, Elina,” a declarat Gael Monfils în cadrul discursului de campion susținut la Adelaide.

Gael Monfils și Elina Svitolina s-au căsătorit în vara anului 2021, nunta având loc la Hotelul Four Season din Geneva, Elveția. 

Modifică setările cookies