Un nou Kyrgios in circuit! Un tenismen de top nu si-a mai putut stapani nervii si a rabufnit: "Voi, francezii, sunteti toti niste ciudati" S-a intamplat in primul tur la US Open

Un nou Kyrgios in circuit! Un tenismen de top nu si-a mai putut stapani nervii si a rabufnit: "Voi, francezii, sunteti toti niste ciudati" S-a intamplat in primul tur la US Open

Nick Kyrgios nu mai e singurul care face scandal pe teren in timpul meciurilor. 

Stefanos Tsitsipas a comis un „Kyrgios” in primul tur la US Open. Grecul s-a rastit la arbitrul de scaun Damien Dumusois. Grecul Tsitsipas i-a strigat arbitrului, in auzul intregii arene, ca este un ciudat si ca toti francezii sunt ciudati.

Tsitsipas a acuzat crampe musculare si a fost lent in a-si schimba sosestele si incaltamintea de joc, motiv pentru care Dumusois i-a atras atentia si a comunicat la microfon ca a sosit timpul ca meciul sa se reia.

Stefanos Tsitsipas catre arbitru: „Nu imi pasa, fa ce vrei, pentru ca esti cel mai rau. Nu stiu ce ai cu mine, probabil pentru ca esti francez si voi toti sunteti niste ciudati. Sunteti toti niste ciudati!”.

Tsitsipas s-a enervat si din cauza faptului ca arbitrul Dumusois l-a suspectat pe antrenorul sau, Apostolos, ca i-ar oferi indicatii in timpul meciului. „Nu stiu ce are acest arbitru de scaun cu echipa mea, dar s-a plans si mi-a spus ca echipa mea vorbeste mereu atunci cand eu sunt pe teren. Cred ca nu are dreptate, pentru ca eu nu aud niciodata nimic din ceea imi spune echipa", a spus grecul. 
 
Stefanos Tsitsipas a pierdut meciul sau din primul tur in fata rusului Andrey Rublev, scor  4-6, 7-6, 6-7, 5-7, dupa un meci caruia i-au lipsit doar doua minute pana la borna de 4 ore. 
 
 
Rublev va juca in continuare cu Gilles Simon. 
VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies