Trădată de cine? Declarația confuză a Simonei Halep, care ridică semne de întrebare

Simona Halep Toni Iuruc Simona Halep depistata pozitiv Simona Halep dopaj Simona Halep Patrick Mouratoglou Simona Halep roxadustat Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 20:30
Data actualizarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 20:42

Simona Halep a declarat că se simte confuză și trădată, în urma rezultatului pozitiv al testului anti-doping efectuat la US Open, cuvinte care au ridicat multe semne de întrebare. 

Simona Halep (31 de ani, 9 WTA) a fost suspendată provizoriu din tenis de către Agenția Internațională a Integrității în Tenis, după un rezultat pozitiv la roxadustat într-un test anti-doping efectuat la US Open 2022

Sportiva din România a transmis că se simte confuză și trădată, în prima sa reacție oficială, după evenimentul neașteptat și nefericit, cuvinte care i-au îngrijorat pe fanii Simonei Halep, preocupați de starea interioară de neliniște acuzată de constănțeancă.

Simona Halep: „Să înfrunt o situație atât de nedreaptă, mă simt confuză și trădată.”

Divorțată, operată și găsită dopată în această toamnă, Simona Halep experimentează, indubitabil, cea mai dificilă perioadă a vieții sale, în plan personal, iar procesele care vor urma în căutarea anulării deciziei de suspendare vor necesita multă energie psihică din partea dublei campioane de Grand Slam din țara noastră, care a demonstrat, de-a lungul timpului, o tărie mentală extraordinară. 

„Astăzi începe cel mai greu meci al vieții mele: lupta pentru adevăr. Am fost informată că am testat pozitiv la o substanță numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică. E cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul carierei mele, ideea de a trișa nu mi-a trecut nici măcar o dată prin minte, întrucât e complet opusă valorilor cu care am fost educată. Să înfrunt o situație atât de nedreaptă, mă simt confuză și trădată. 

Voi lupta până la final pentru a demonstra că nu am ingerat substanța în cunoștință de cauză și am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală.

Nu e vorba despre titluri sau despre bani. E vorba despre onoare și despre povestea de dragoste pe care am construit-o cu tenisul în ultimii 25 de ani,” a scris Simona Halep pe Instagram, pronunțându-se cu privire la cea mai delicată situație din cariera sa.

Spre cine a lansat Simona Halep declarația potrivit căreia se simte confuză și trădată? Cu siguranță, răspunsul  va ieși la iveală în lunile următoare, dar, în momentul de față, tăcerea domină, în echipa Simonei Halep.

Speculați dumneavoastră cine ar putea fi persoana în direcția căreia se îndreaptă aceste cuvinte ale Simonei Halep! 

Pompiliu Popescu suspectează intervenția nefericită a unei persoane din staff

Folosirea ei face ca sportivul să fure în competiție. Nu poate fi o greșeală. Această substanță nu poate fi ingerată accidental, poate fi doar administrată. E pentru situații grave, nu poți să iei acest medicament pentru orice. Nu există medic care să prescrie de bună voie așa ceva, dar antrenori da!

Se poate să fi fost o greșeală a staff-ului. Se practică în mai multe sporturi și la mai multe nivele ca antrenori să recurgă la astfel de metode pentru a crește performanțele jucătorului și a-și mări reputația lor. 

La banii care se fac la acest nivel - nu e ca la Foresta Fălticeni -, nu se poate greși! Greșeala e exclusă! Simona poate invoca imixtiunea antrenorului, unul care a vrut să-i crească performanța prin furt. Niciun medic din lume nu ar putea prescrie un asemenea medicament unei sportive”, a declarat Pompiliu Popescu pentru Gazeta. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!