Toni Nadal nu ezită: „Cred că Rafa poate să joace la Roland Garros, în 2024. Vreau să cred!”

Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 28 Mai 2023, 17:36
Data actualizarii: Duminica 28 Mai 2023, 17:36

Toni Nadal crede în șansele nepotului său de a reveni la Roland Garros, în 2024. 

Cel mai longeviv antrenor din cariera lui Rafael Nadal, Toni Nadal crede în șansele nepotului său de a participa la ediția viitoare a turneului de la Roland Garros.

Cu zece zile înaintea startului competițional la Paris, Rafa Nadal a anunțat că va rata, în premieră, competiția de mare șlem din capitala Franței, după 18 ediții bifate, din care 14 au fost câștigate. 

Toni Nadal: „Cred pentru că vreau să cred. Eu întotdeauna cred că lucrurile vor ieși bine.”

„E dezamăgitor că nu poate fi aici, întrucât e unicul turneu pe care nu l-a ratat niciodată, de la începutul carierei sale. A fost doar ghinion că nu s-a putut recupera la timp, dar e în regulă. E mare păcat, dar viața merge înainte,” a punctat Toni Nadal, care, întrebat despre șansele de participare ale lui Nadal la Roland Garros 2024, s-a pronunțat în felul următor:

„Da. Cred pentru că vreau să cred. Știu că, cu fiecare an care trece, îi va fi mai dificil să câștige, dar eu întotdeauna cred că lucrurile vor ieși bine, până la urmă,” și-a enunțat Toni Nadal mentalitatea de optimist neinteresat de circumstanțe. 

Toni Nadal, despre viitorul campion Roland Garros: „Dacă ar trebui să pariez, aș alege Alcaraz sau Djokovic.”

„În opinia mea, cei doi favoriți sunt Djokovic și Alcaraz. În acest moment, pare că Alcaraz e într-o formă mai bună decât Djokovic, dar 'Nole' e un campion măreț. Dacă se simte bine fizic, e dificil să îl bați.

Alcaraz are armele sale, cu siguranță, dar mai sunt patru-cinci jucători care pot să ridice trofeul. Dacă ar trebui să pariez pe cineva, ar fi Alcaraz ori Djokovic,” a completat pentru Punto de break unchiul lui Rafael Nadal, vorbind despre candidații principali la câștigarea Roland Garros 2023. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!