Virginia Ruzici, fostul manager al Simonei Halep, mesaj clar după ultimele acuzații aduse sportivei: „Știu cât de sinceră ești!”

Virginia Ruzici Simona Halep Tenis WTA Tenis Simona Halep
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 26 Mai 2023, 12:53
Data actualizarii: Vineri 26 Mai 2023, 13:06

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, fost lider mondial, suspendată din luna octombrie pentru o încălcare a regulamentului antidoping, a fost acuzată în această lună de „nereguli” în datele paşaportului său biologic.

Virginia Ruzici, fostul manager al Simonei Halep, i-a transmis un mesaj de încurajare jucătoarei de tenis, prin care și-a exprimat convingerea că aceasta va reuși să-și demonstreze nevinovăția.

„Mă gândesc la tine, Simo, în urma ultimelor evenimente! Știu cât de puternică și sinceră ești!

Sunt sigură că vei trece peste aceste momente dificile. Acesta este cu siguranță cel mai mare meci pe care trebuie să îl joci, dar sunt sigură că îl vei depăși!”, a fost mesajl pe care Virginia Ruzici i l-a transmis Simonei Halep, prin intermediul rețelor de socializare.

Halep, campioană la Roland Garros în 2018 şi la Wimbledon în 2019, este suspendată provizoriu din octombrie anul trecut, după ce a fost testată pozitiv la roxadustat în timpul US Open, în august 2022.

Această moleculă interzisă stimulează producţia de globule roşii şi este interzisă de Agenţia Mondială Antidoping (AMA/WADA). Halep riscă până la patru ani de suspendare în primul caz

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!