Fără Nadal pe tablou, Carlos Alcaraz se recomandă campion la Roland Garros 2023

Carlos Alcaraz Roland Garros 2023 Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 20 Mai 2023, 08:02
Data actualizarii: Sambata 20 Mai 2023, 08:13

Carlos Alcaraz crede în șansele sale de a deveni campion la Roland Garros, în iunie. 

Carlos Alcaraz (20 de ani) va urca - pentru a treia oară în carieră - pe primul loc al clasamentului ATP, începând de luni, 22 mai. 

Până la momentul rocadei anunțate cu Novak Djokovic (35 de ani), în ierarhia mondială, Carlos Alcaraz a vorbit deschis despre șansele sale de a ieși campion la Roland Garros în acest an. Tenismenul din Murcia a făcut următoarea declarație înainte de a afla de absența lui Rafael Nadal, la Paris. 

Carlos Alcaraz: „Mă înscriu pe lista candidaților care pot câștiga Roland Garros.”

„Atât datorită rezultatelor pe care le-am obținut pe teren, dar și grație încrederii pe care o am, mă înscriu pe lista candidaților care pot câștiga Roland Garros.

Adevărul e că nu mă tem să o spun, cum există și alți tenismeni grozavi. Sunt mulți care pot ieși campioni, Djokovic, Sinner, Rune, Auger-Aliassime.

Alcaraz: „Sunt mulți care pot ieși campioni: Djokovic, Sinner, Rune, Auger-Aliassime.”

Acum tenisul se deschide unei largi game de jucători, care pot lupta și pot triumfa pe marile scene. Sunt mulți candidați la titlu, dar evident că mă pun și pe mine pe această listă.

Mă simt bine fizic, am terminat cu bine parcursul la Roma, puțin obosit, dar acum abia așteptăm antrenamentele pregătitoare pentru Roland Garros,” a declarat Carlos Alcaraz, notează Punto de break


„Să mori” de epuizare din oferit de autografe? Povestea unui moment ireal trăit de Nadal

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!