Simona Halep Patrick Mouratoglou Simona Halep dopaj Tenis

Mouratoglou nu s-a mai abținut. Aproape 500 de oameni au apreciat comentariul viral despre Simona Halep: "Este o rușine!"

Simona Halep trece prin cea mai complicată perioadă din cariera sa, fiind implicată într-un imens scandal de dopaj. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Mai 2023, 16:56
Data actualizarii: Sambata 27 Mai 2023, 17:03

Fostul lider WTA a jucat în august 2022 ultimul său meci, iar din octombrie a fost suspendată de către Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA). 

De atunci, audierea româncei a fost amânată de trei ori, ultima dată chiar în aceste zile, după ce pe 19 mai s-a anunțat un nou cap de acuzare pe numele fostului lider WTA din cauza unor "iregularități" găsite în pașaportul său biologic.  

Simona Halep se pregătea să fie audiată la finalul lunii mai, însă ITIA a reușit să obțină o nouă amânare. Jucătoarea de tenis a răbufnit pe rețelele sociale, acuzând că se simte "hărțuită" de tot ceea ce trăiește în această perioadă și de atitudinea celor de la ITIA. 

Comentariul lui Patrick Mouratoglou, val de reacții pe social media
 

Antrenorul româncei a publicat un mesaj la una dintre postările Simonei Halep, stârnind un adevărat val de reacții și comentarii, la care americanul a și răspuns, într-un dialog intens cu susținătorii sportivei din Constanța.

"ITF (ITIA) continuă să se comporte la fel de urât precum au făcut-o încă din start. Este o rușine în sportul nostru", a scris Patrick Mouratoglou la postarea Simonei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!