Simona Halep luna de miere Simona Halep Bodrum Simona Halep Toni Iuruc Simona Halep vacanta Tenis

GALERIE FOTO Profesionistă până și în luna de miere! Simona Halep îmbină distracția pe yacht cu antrenamentele în sala de forță în Bodrum, Turcia

Simona Halep s-a antrenat și în timpul vacanței pe care o petrece alături de Toni Iuruc în Turcia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 10:07
Data actualizarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 10:14

Simona Halep și Toni Iuruc se simt excelent pe litoralul Mării Egee, în Bodrum, Turcia, locația unde au decis să se bucure de scurta lună de miere, care va dura numai o săptămână. 

În contextul în care Simona Halep mai vrea să joace trei turnee în acest an, Indian Wells, Moscova și Cluj-Napoca, numărul 14 WTA nu face repaus total nici măcar în timpul vacanței. Halep și-a făcut timp și pentru câteva sesiuni de antrenamente în sala de forță pentru a-și menține nivelul de fitness la parametri optimi pentru următoarele competiții. 

Simona Halep merge la sala de forță și în timpul săptămânii de miere


În timpul în care nu se antrenează, Simona Halep se bucură la maximum de vacanța petrecută alături de Toni Iuruc. La începutul acestei săptămâni, Simona Halep a plonjat în apa Mării Egge din yacht și a publicat o serie de imagini cu priveliști spectaculoase, care transmit emoția unei liniști pe care nu o regăsește deloc în timpul sezonului WTA. 

Luna octombrie programează un șir de competiții puternice pentru Simona Halep. Întâi, jucătoarea din România se va întoarce în SUA, pentru competiția de calibru WTA 1000, după care va juca la Moscova în căutarea a 500 de puncte și va încheia sezonul la Cluj-Napoca, unde ar putea câștiga până la 250 de puncte WTA, dacă se impune în Transylvania Open. Toate cele trei turnee se vor juca pe suprafețe hard, iar ultimele două în condiții indoor. 

Programul Simonei Halep în luna octombrie


Indian Wells WTA 1000: 6-17 octombrie

Cupa Kremlin WTA 500: 18-24 octombrie

Transylvania Open WTA 250: 25-31 octombrie

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies