Tenismen spaniol din top 200 ATP, suspendat pentru 8 ani din activitate pentru ca ar fi trucat meciuri: cat va plati amenda

Tenismen spaniol din top 200 ATP, suspendat pentru 8 ani din activitate pentru ca ar fi trucat meciuri: cat va plati amenda

Spaniolul Enrique Lopez Perez a fost suspendat pentru opt ani pentru ca ar fi trucat meciuri in turneele Challenger si ITF. 

Un tenismen spaniol pe nume Enrique Lopez Perez a primit o pedeapsa usturatoare din partea Unitatii de Integritate a Tenisului. La 29 de ani, fostul numar 154 al clasamentului ATP a aflat ca va fi suspendat timp de 8 ani din tenisul profesionist. 

Enrique Lopez Perez a fost condamnat in urma unor acuze de aranjare a unor partide din circuitele Challenger si ITF in sezoanele 2017 si 2018, potrivit Sky Sports, noteaza GSP. 

Mai mult decat atat, jucatorul iberic va fi nevoit sa plateasca o amenda de $25,000 pentru meciurile trucate. Conform site-ului oficial atptour.com, Lopez a incasat ca tenismen profesionist peste $500,000 de dolari in intreaga cariera, suma totala impozitata. Enrique Lopez nu a castigat niciun titlu ATP pana in prezent. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Joe Biden s-a instalat la Casa Albă. Primele 15 ordine executive semnate de noul președinte american
BRAT

Modifică setările cookies