Tenis

Ancheta deschisa de Politia Franceza pentru un meci de la Roland Garros in care au jucat Patricia Tig si Andreea Mitu | Clipul cu game-ul in cauza, SUSPECT de blat! 

Andreea Mitu si Patricia Tig au fost implicate intr-un meci care a ridicat suspiciuni de trucaj. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Octombrie 2020, 16:51
Data actualizarii: Duminica 04 Octombrie 2020, 16:53

Suspiciuni de blat in primul tur al probei de dublu feminin la Roland Garros 2020. Partida Andreea Mitu / Patricia Tig vs. Madison Brengle / Iana Sizikova a intrat sub radarul Politiei Franceze pentru un posibil trucaj de meci, informeaza Die Welt. 

Hotnews raporteaza ca politia ar fi deschis o ancheta in numele acestui meci dupa inregistrarea unui numar de pariuri suspect de mare pe al cincilea game din setul secund al meciului. In game-ul respectiv, Sizikova a facut doua duble greseli si s-a pornit foarte tarziu la o minge care, de altfel, putea fi returnata cu o relativa lejeritate. 

In consecinta, game-ul a fost adjudecat la zero de echipa Mitu / Tig, dar nu fara a isca valva in cadrul Politiei Franceze, scandal probabil sa fi fost provocat de interesele ascunse ale bookmakerilor. 

Mitu si Tig s-au impus cu 7-6, 6-4 impotriva dublului alcatuit din Brengle / Sizikova, iar astazi vor juca in optimile de finala impotriva capilor de serie Kristina Mladenovic / Timea Babos. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies