Tenis

Tenis în turneele challenger: genul programului? SF! Două lovituri care nu s-au mai văzut în întreaga istorie

Turneul Challenger de la Antalya a înregistrat două momente nemaivăzute, care au șocat lumea tenisului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 18:01
Data actualizarii: Miercuri 08 Decembrie 2021, 17:48

Tenis SF jucat în Antalya, într-un turneu Challenger desfășurat pe zgură. Vântul a suflat cu o putere într-atât de mare încât a dat naștere unor lovituri nemaivăzute în întreaga istorie a sportului.

Meciurile dintre Ilkel și Nedelko, respectiv Lee și Marozsan au produs două lovituri greu de înțeles, la o primă vedere. Întâi, o servă lovită sub mână de Nedelko nu a putut fi returnată de Ilkel, chiar dacă acesta a anticipat inițial direcția mingii, mingea căpătând o viteză nebănuită, imediat după ce a aterizat în terenul opus. 

Când tenisul întâlnește hazardul, versiunea Antalya 2021


Mai târziu, într-o altă partidă, tenismenul din Ungaria, Marozsan a lovit cu rama o minge care s-a dus la aproximativ zece metri înălțime. Curios, mingea a fost purtată de vânt înspre terenul adversarului Lee, care nu a mai putut să o ajungă, după ce mingea a căzut în teren, după care a fost suflată în lateral. 

Sezonul 2021 al ATP s-a încheiat cu doar doi câștigători de Grand Slam, Novak Djokovic și Daniil Medvedev. Liderul mondial s-a impus la Australian Open, Roland Garros și Wimbledon, dar a pierdut finala Openului American, ratând șansa unui Calendar Slam istoric. 

Modifică setările cookies