Daniil Medvedev Cristiano Ronaldo Cupa Davis Rusia campioana Cupa Davis Tenis ATP Tenis

VIDEO Eroul Rusiei în finala Cupei Davis, Daniil Medvedev, huiduit la Madrid, după ce l-a imitat pe Cristiano Ronaldo

Daniil Medvedev i-a enervat la culme pe spanioli, imediat după câștigarea finalei Cupei Davis, derulate la Madrid. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 10:05
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 10:14

Pentru prima oară în 15 ani, Federația Rusă a devenit campioana Cupei Davis, în urma unei victorii, scor 2-0 la meciuri în finala jucată contra selecționatei Croației. 

Andrey Rublev, număr 5 mondial a deschis finala cu un succes în fața mai slab clasatului Borna Gojo (281 ATP), scor 6-4, 7-6, iar victoria generală a fost asigurată de campionul de la Flushing Meadows, Daniil Medvedev, care l-a învins pe fostul câștigător al Openului American, Marin Cilic, scor 7-6, 6-2. 

Andrey Rublev și Daniil Medvedev au învins Croația în finala Cupei Davis 


La finalul confruntării desfășurate la Madrid, unde Cristiano Ronaldo a devenit o legendă a clubului de fotbal Real Madrid, Daniil Medvedev a întărâtat publicul și a sărbătorit în stilul fotbalistului portughez.

Tensiunile dintre Medvedev și fanii spanioli au fost continuate, după ce Medvedev a declarat, în zilele anterioare cât de prețioasă a fost victoria împotriva Spaniei, obținută tocmai la Madrid.

Vorbind la conferința de presă organizată după finală despre relația sa specială cu publicul, Daniil Medvedev a răspuns: „Totul a început în 2019, la US Open. Oamenii încă nu înțeleg cum să mă facă să pierd. Dacă vor să pierd, ar trebui să mă sprijine. Dacă mă huiduiesc, e ok, continuați, o să câștig! 

E un joc pe care nu îl fac intenționat, vreau doar să fiu 100% onest. Nu provoc publicul intenționat. Tot ce fac pe teren e ceea ce simt în acele momente,” a clarificat numărul 2 ATP, potrivit Tennis Head

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!