Tenis

I-a luat pe toți sportivii faimoși la rând și a făcut asta: jucătoarea sexy de tenis, Andreea Prisăcariu, surprinde

Una dintre cele mai sexy jucătoare de tenis, Andreea Prisăcariu a jucat un joc intrigant cu fanii săi pe Instagram. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 August 2021, 09:44
Data actualizarii: Duminica 08 August 2021, 09:59

Andreea Prisăcariu (21 de ani, 386 WTA) este probabil cea mai dezinvoltă jucătoare de tenis din România la ora actuală. Cunoscută pentru numeroasele sale tatuaje, dar și pentru ascensiunea în ierarhia mondială, sportiva legitimată la Clubul Sportiv Dinamo București a jucat un joc sexy pe Instagram alături de fanii săi. 

Tânăra jucătoare din București le-a propus urmăritorilor săi să o întrebe dacă ar intra într-o relație cu bărbații propuși de aceștia, majoritatea aparținând de tenis ori fotbal. 

  • Andreea Prisacariu hot

Andreea Prisăcariu ocupă locul 386 WTA la 21 de ani 


În toată sinceritatea, Andreea Prisăcariu le-a dezvăluit fanilor săi că este atrasă de Dominic Thiem, Matteo Berrettini, Nick Kyrgios și Denis Shapovalov, dar a mărturisit că nu poate fi atrasă de Novak Djokovic, Rafael Nadal și Roger Federer, întrucât îi privește ca surse de inspirație pentru cariera sa.

Cât despre fotbaliști, Prisăcariu a spus că David Beckham a fost un jucător grozav, dar în mod surprinzător nu se simte atrasă de el din punct de vedere fizic, iar despre Dennis Man a comentat următoarele: ”E okay, îmi plac tatuajele, dar pare un pic cam slab pentru mine.” 

”Neymar? E fermecător!”, ”Sergio Ramos? Prea nebun, iubesc asta!” a mai spus Andreea Prisăcariu despre câțiva dintre cei mai faimoși sportivi ai momentului.  

Modifică setările cookies