VIDEO Tatăl lui Novak Djokovic s-a alăturat pro-rușilor, la Melbourne, și a ținut un steag cu Putin. Imagini incredibile

Australian Open 2023 Novak Djokovic tata protest pro-Putin Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 08:45
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 10:11

Srdjan Djokovic a aprobat demersul unor protestatari care au scandat în favoarea președintelui Vladimir Putin, în complexul Melbourne Park. 

Tatăl lui Novak, Srdjan Djokovic a fost văzut alăturându-li-se cu zâmbetul pe buze protestatarilor pro-ruși de la Melbourne. Acesta a ținut un steag al Federației Ruse pe care era imprimat un portret al președintelui Vladimir Putin.

„Trăiască Rusia!”, a putut fi auzit tatăl lui Novak Djokovic, Srdjan, în rândul oamenilor care au scandat pentru susținerea țării care a invadat Ucraina în regim susținut, începând cu 24 februarie 2022. 

Mai mulți protestatari pro-Putin s-au făcut auziți în Melbourne Park

În a doua zi a turneului, organizatorii Australian Open au interzis afișarea steagurilor Federației Ruse și Belarusului, în complexul Melbourne Park, dar măsurile de securitate au fost depășite, în seara zilei de miercuri, 25 ianuarie, când sârbul Djokovic l-a învins pe rusul Rublev.  

În zilele trecute, anumiți reprezentanți ai forțelor de ordine nu au reușit să facă distincția între steagurile Rusiei și Serbiei. 

sursă foto: abc.net.au

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!