Tatăl lui Novak Djokovic, atacat dur după ultimele declarații: „Srdjan Djokovic este un idiot!”

Novak Djokovic Australian Open Srdjan Djokovic Tenis BREAKING NEWS: Novak Djokovic, interzis și reținut la graniță în Australia! Poliția i-a luat telefonul: ultimele noutăți
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 20:33
Data actualizarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 20:40

S-au aprins spiritele în Serbia, după ce lui Novak Djokovic i-a fost anulată viza la intrarea în Australia, deoarece nu era vaccinat împotriva Sars-Cov-2.

Djokovic se află în momentul de față izolat într-un centru din Melbourne, alături de imigranţi din diferite ţări ale lumii, în aşteptarea judecării apelului depus de avocaţii săi la decizia de refuzare a accesului în Australia.

Djokovic, de nouă ori câştigător al acestui turneu, care a contestat joi în justiţie decizia autorităţilor australiene de a-i anula viza şi de a-l expulza din ţară, a obţinut o suspendare a acestei decizii şi în consecinţă nu va fi expulzat, urmând să rămână până luni într-un hotel din Melbourne.

Tatăl lui Novak Djokovic îl compară pe fiul său cu „un simbolul şi liderul lumii libere, a naţiunilor şi popoarelor sărace şi defavorizate”.

„Ce face taică-su e un scandal, un scandal comic!”

Srdjan Djokovic, sancționat dur de Radu Paraschivescu după declarațiile controversate despre fiul său.

”E foarte complicat tabloul ăsta, e greu să pui piesele laolaltă. Singura certitudine pe care o am este că Srdjan Djokovic este un idiot! Asta pot să spun.

În momentul în care tu vii și faci din copilul tău un Spartacus, când vii și spui că oligarhii ăia lacomi nu-i lasă copilul să joace, copilul câștigând de nouă ori turneul ăla, în momentul în care tu pleci din Serbia și te muți la Monte Carlo ca să nu plătești impozite, n-ai voie să deschizi gura.

Decât dacă Dumnezeu ți-a făcut economie de creier, doar în situația asta. Câtă vreme condițiile sunt clare, nu știu dacă Djokovic merita o adresă specială. Nu merita tratamentul ăsta, asta e altceva, dar a contribuit la el.

Mie-mi pare rău pentru că am ținut cu el și țin cu el, însă ce a făcut el e foarte greu de analiza. Iar ce face taică-su e un scandal, un scandal comic. Îl ipostaziezi pe el în noul Iisus Hristos? Președintele Serbiei cere ajutor comunității internaționale că nu le lasă supercampionul să joace? Păi până acum cum a jucat? Și a câștigat sute de milioane de euro”, a spus Radu Paraschivescu, potrivit Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!