VIDEO La 2 pași de #22! Djokovic, distrugător la Melbourne, în fața lui Rublev. I-a cântat „La mulți ani!” mamei sale

Australian Open 2023 Andrey Rublev Novak Djokovic Tenis ATP Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 13:15
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 13:38

Novak Djokovic s-a calificat pentru a zecea oară în semifinalele Openului Australian. Palmaresul său în această fază competițională la Melbourne este 9-0. 

Neînvins la Australian Open din 2018, Novak Djokovic (35 de ani, 5 ATP) a ajuns la a 26-a victorie consecutivă în tuneul de mare șlem de la antipozi.

„Nole” s-a apropiat la doar două succese de câștigarea celui de-al 22-lea titlu de mare șlem al carierei. 

Djokovic, calificat în a zecea semifinală a carierei, în Openului Australiei

Tenismenul sârb l-a învins categoric pe Andrey Rublev (25 de ani, 6 ATP), scor 6-1, 6-2, 6-4, într-un sfert de finală încheiat în doar 2 ore și 4 minute de joc. 32 de lovituri direct câștigătoare a adunat „Nole” în această confruntare, între care 14 ași. 

Australian Open 2023 a ajuns în faza semifinalelor, unde Novak Djokovic va primi replica americanului Tommy Paul (35 ATP), debutant în această rundă a unui turneu major. Tommy Paul l-a învins pe conaționalul Ben Shelton (89 ATP), 7-6 (6), 6-3, 5-7, 6-4. 

Novak Djokovic, omagiu pentru Roger Federer

Înainte de a părăsi terenul, Novak Djokovic i-a cântat „La mulți ani!” mamei sale, care și-a aniversat ziua de naștere ieri, 24 ianuarie, dar și-a rupt câteva momente inclusiv pentru a-l elogia pe Roger Federer. 

„Hai să îi acordăm o rundă de aplauze, le merită. Se bucură de viață, cu siguranță, l-am văzut îmbrăcat perfect la săptămâna modei, recent. Tenisului îi e dor de Federer. Unul dintre cei mai mari jucători care au practicat vreodată acest sport,” a declarat Novak Djokovic, în interviul oferit pe teren. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!