VIDEO „Suntem amândouă nebune!” Reacția Gabrielei Ruse după ce a ajuns în semifinalele Australian Open 2023 

Australian Open 2023 Gabriela Ruse Marta Kostyuk Tenis WTA Romania Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 08:00
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 09:53

Gabriela Ruse și Marta Kostyuk au debordat de entuziasm, în interviul oferit pe teren, după calificarea în semifinalele Openului Australian 2023. 

Gabriela Ruse (25 de ani, 89 WTA în proba de dublu) și Marta Kostyuk (20 de ani, 38 WTA în proba de dublu) au produs surpriza și le-au eliminat pe favoritele numărul 4 la Australian Open 2023, Storm Hunter și Elise Mertens.

După 2 ore și 30 de minute de joc, Ruse și Kostyuk au avansat în premieră în semifinalele unui turneu de mare șlem, scor 7-6 (6), 2-6, 6-4, iar la finalul meciului au oferit un interviu plin de entuziasm. 

Gabriela Ruse: „Nu-mi vine să cred că suntem în semifinale! Am luptat foarte mult.”

„A fost un meci foarte greu, nu-mi vine să cred că suntem în semifinale! Sunt foarte fericită să fiu aici cu tine, Marta. Am luptat foarte mult în ultimele două săptămâni și ce pot să spun... Ne vedem în semifinale! Mulțumesc că ați venit și ne-ați susținut!

Cred că suntem amândouă nebune, e al doilea Grand Slam al nostru împreună, și în Paris am jucat foarte bine și am fost foarte aproape să ne calificăm în semifinale. Încercăm să ne bucurăm de soare aici și o să vedem ce se întâmplă", a spus Ruse, notează Eurosport

Ruse și Kostyuk vor juca în semifinale împotriva principalelor favorite, Krejcikova și Siniakova

„Ca jucător de simplu, nu am luat proba de dublu foarte în serios, sunt unul dintre acei oameni, și, nu știu, pare ireal și faptul că am reușit asta în Australia este și mai important, e un loc special pentru mine. E un sentiment incredibil, dar începem deja să ne pregătim pentru semifinale.

„Înseamnă că în curând vom fi capi de serie, nu?”, a fost răspunsul inteligent al jucătoarei ucrainene, când a fost întrebată despre însemnătatea faptului că Ruse și Kostyuk sunt singura echipă rămasă în turneu, dar neînscrisă în rândul capilor de serie. 

Este al doilea rezultat important atins de Ruse și Kostyuk în proba de dublu a unui turneu de mare șlem, după sfertul de finală jucat la Roland Garros, în 2022. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!