Start de sezon dificil pentru Simona Halep: ar putea juca fără pauză întreaga lună ianuarie

Simona Halep calendar Simona Halep ianuarie 2022 Simona Halep program Tenis WTA Romania Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Decembrie 2021, 09:56
Data actualizarii: Marti 14 Decembrie 2021, 10:04

Simona Halep va participa la trei competiții WTA în luna ianuarie 2022. Toate vor avea loc în Australia. 

Simona Halep și-a stabilit programul pentru prima lună a sezonului 2022. Numărul 20 WTA se va deplasa la Antipozi în primele zile ale anului și nu va fi nevoită să treacă prin niciun fel de carantină, spre deosebire de ediția anterioară a stagiunii estivale de tenis găzduită de australieni. 

În 4-9 ianuarie, dubla campioană de Grand Slam va lua parte la turneul WTA 250 de la Melbourne, competiție urmată imediat de o întrecere de calibru WTA 500, care se va derula la Sydney, în intervalul 10-15 ianuarie.

Simona Halep începe anul 2022 în forță: și-a programat 3 turnee în Australia


La două zile distanță după încheierea turneului de la Sydney, Simona Halep ar putea debuta în prima zi de concurs a Openului Australian, fixat să debuteze în data de 17 ianuarie.

Astfel, pe parcursul a doar 14 zile, Simona Halep va începe trei competiții diferite, printre care Australian Open, primul Grand Slam al anului. Este de așteptat ca, venind după un pre-sezon istovitor, Simona Halep să își prezerve din puteri în primele două turnee, pentru a nu începe Openul Australian cu deficit energetic.

În acest an, Simona Halep a jucat doar patru meciuri înaintea începerii Openului Australian, pe care l-a încheiat în faza sferturilor. Întâi, Halep a jucat un meci demonstrativ cu Ashleigh Barty, succedat de trei partide disputate în turneul Gippsland Trophy de la Melbourne. 

Programul Simonei Halep în ianuarie 2022

  • Melbourne WTA 250 - 4-9 ianuarie
  • Sydney Tennis Classic WTA 500 - 10-15 ianuarie
  • Australian Open - 17-30 ianuarie
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!