VIDEO Simona Halep, tutorial gratis, pas cu pas: cum să lovești reverul în lung de linie. Când joacă primul turneu în 2022

Simona Halep Simona Halep preda tenis Simona Halep sezon 2022 Simona Halep tutorial Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Decembrie 2021, 09:25
Data actualizarii: Sambata 11 Decembrie 2021, 09:37

Simona Halep a început să predea tenisul pe platforma TopCourt. Prima lecție a fost despre reverul în lung de linie. 

Simona Halep a început seria cursurilor online oferite prin intermediul platformei TopCourt. Toți fanii tenisului au acum șansa de a învăța bazele jocului de la cea mai bună jucătoare de tenis din istoria României.

În primul tutorial, numărul 20 WTA i-a învățat pe cursanți pașii de urmat pentru a lovi corect un backhand în lung de linie, lovitura preferată a Simonei Halep. 

Simona Halep începe sezonul 2022 în 3 ianuarie, la Melbourne Summer Set


„Îmi place să dictez punctul cu forehandul și să alerg, după care caut să închid punctul cu reverul în lung de linie,”
mărturisește Simona Halep în videoclip, fără a rata însă ocazia de a intra în detalii tehnice. 

„Când sunt gata să lovesc reverul în lung de linie, fac o mică săritură în față, pun piciorul drept în față, aliniat cu umărul, iar capul rachetei îl conduc până deasupra umărului opus. Procedând astfel, îmi folosesc toată forța și corpul îmi e aliniat cu ținta, astfel încât mingea să meargă drept, în lung de linie,” a menționat Simona Halep, dezvăluind o parte din secretele tehnice pe care le folosește pentru a-și tulbura adversarele.

Simona Halep și-a anunțat prezența la Australian Open 2022 (17-30 ianuarie). Primul turneu de mare șlem al anului viitor nu va fi însă prima competiție jucată de sportiva din România în sezonul următor, ci turneul WTA 250 de la Melbourne, programat să înceapă în 3 ianuarie. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!