Sorana Cîrstea dezvăluie ce a făcut în cele 10 ore în care a așteptat să intre pe teren, la Wimbledon

Sorana Cirstea Wimbledon 2022 Sorana Cirstea Aleksandra Krunic Sorana Cirstea declaratie Tenis WTA Romania Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 10:20
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 10:18

Sorana Cîrstea și-a ocupat timpul și mintea cu integrame, cărți și iPad, înaintea meciului câștigat în primul tur la Wimbledon. 

Condițiile meteorologice nefavorabile au încurcat vizibil ordinea de joc a primei zile de concurs la Wimbledon 2022. Cele două reprize de ploaie au amânat meciul Soranei Cîrstea mai mult de patru ore, astfel că sportiva din România a fost nevoită să își caute ocupații pentru a-și menține corpul și mintea în stare de alertă, înaintea meciului din primul tur.

Sportiva în vârstă de 32 de ani, număr 32 WTA și-a demonstrat experiența și a reușit să intre montată pe teren, într-un meci pe care l-a câștigat, scor 7-6, 7-6, în defavoarea Aleksandrei Krunic

Sorana Cîrstea, ședere de 12 ore la baza All England Club, pentru primul meci la Wimbledon 2022

„Am venit la ora 8 aici, iar acum e 8 seara. Sunt de 12 ore la bază. M-am încălzit la ora 10, iar până la ora 17, când a trebuit să intru pe teren, am stat în stand-by. Nu e ușor, însă am ani de experiență în spate și asta e viața de jucător de tenis.

E atipic, față de alte sporturi. Trebuie să fii foarte adaptabil, pentru că uneori poți să joci la 11 dimineața, iar alteori, la 11 seara. Depinzi de vreme, depinzi de meciurile dinaintea ta. Am la mine cărți, integrame, iPad, tot ce se poate ca să-mi ocup timpul și mintea, dar, în același timp, să rămân concentrată pe turneu,” a dezvăluit Sorana Cîrstea pentru Eurosport. 

Miercuri, 29 iunie, Sorana Cîrstea va juca în turul secund contra învingătoarei meciului dintre Astra Sharma și Tatjana Maria, întrerupt din cauza întunericului la scorul de 6-4, 3-6. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!