Tenis

Simona Halep, discurs de campioană extraordinar la Melbourne: declarațiile incredibile făcute pentru staff și adversară

„Haideți să continuăm să câștigăm, pentru că îmi place sentimentul ăsta!”, a fost mesajul transmis de Simona Halep echipei sale. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 11:07
Data actualizarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 11:15

Simona Halep a fost un simbol al bucuriei și al relaxării în discursul de campioană pe care l-a ținut în Arena Rod Laver, imediat după încheierea finalei turneului WTA 250 Summer Set 1.

Învingând-o pe Veronika Kudermetova, scor 6-2, 6-3, sportiva din România și-a trecut în palmares al 23-lea titlu WTA al carierei și primul cucerit în Australia. 

Simona Halep: „Veronika, știu că nu ai jucat cel mai bun tenis al tău azi, dar îți urez succes la Australian Open, acolo e important!”

„E o plăcere să țin un discurs din nou pe acest teren. În urmă cu 4 ani nu am fost în această poziție, nu am câștigat atunci, dar mă bucur enorm pentru acest moment,” a declarat Simona Halep în debutul discursului, amintind de finala Openului Australian, pierdută în 2018. 

„Felicitări, Veronika pentru această săptămână, știu că n-ai jucat cel mai bun tenis azi, dar îți urez succes la Australian Open, acolo e mai important. 

Mulțumesc echipei mele. Știu că nu e ușor să lucrați cu mine. Haideți să continuăm să câștigăm, pentru că îmi place sentimentul ăsta,” a adăugat Simona Halep, privind către loja sa, ocupată de Adrian Marcu, antrenor, Teo Cercel, preparator fizic și Marian Gheba, kinetoterapeut.  

Nu în ultimul rând, Simona Halep le-a mulțumit australienilor din tribune pentru că i-au fost alături în această primă săptămână a anului. „Vă mulțumesc că ați fost prezenți, m-ați ajutat să câștig meciuri aici și abia aștept să ne revedem peste două săptămâni!” a spus Simona Halep în încheiere, referindu-se la începerea Openului Australian. 

Modifică setările cookies