Tenis

Halep, atât de bună încât distruge relații?! :) Soțul-antrenor al Kudermetovei, taxat de soție după un gest incredibil

Soțul și antrenorul Veronikăi Kudermetova a părăsit Arena Rod Laver înainte ca soția sa să își țină discursul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 10:48
Data actualizarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 10:59

Veronika Kudermetova a pierdut în minim de seturi, scor 6-2, 6-3 finala turneului WTA Summer Set, jucată în compania Simonei Halep

Căsătorită și antrenată de Sergei Demekhine, Veronika Kudermetova a avut o reacție intrigantă în discursul de învinsă ținut în timpul ceremoniei de premiere, în contextul în care soțul său a părăsit arena înainte ca festivitatea să se încheie. 

„În primul rând, aș vrea să vă mulțumesc tuturor celor care ați venit să ne urmăriți, e o plăcere să joc în fața voastră. De asemenea, vreau să o felicit pe Simona pentru această săptămână foarte bună și încă un titlu. În final, vreau să-i mulțumesc antrenorului meu, care a plecat (râde). Mulțumesc pentru sprijinul acordat în această săptămână,” a declarat Veronika Kudermetova, notează GSP

Relația dintre Veronika Kudermetova și antrenorul său a fost tensionată și de-a lungul partidei, în startul setului 2 rusoaica având un dialog aprins cu acesta. 

Simona Halep și Veronika Kudermetova s-ar putea reîntâlni în cadrul Openului Australian, primul Grand Slam al anului urmând să înceapă luni, 17 ianuarie. 

Modifică setările cookies