Tenis

CTP, încântat de meciul făcut de Halep la Melbourne: „Poate juca din nou tenis de top! A ajutat-o și prezența lui Cahill!”

Simona Halep a câștigat prima finală jucată în acest an, după ce s-a impus în două seturi cu Veronika Kudermetova, 6-2, 6-3. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 10:49
Data actualizarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 10:51

Fostul lider WTA a câștigat finala de la Melbourne pentru prima dată, iar anul a început cum nu se putea mai bine pentru Halep. Românca speră să revină în Top 10 WTA, astfel că titlul din Australia dă senzații bune în acest sens. 

Cristian Tudor Popescu a comentat meciul bun făcut de Halep, punctând pozitiv evoluția tenismenei. Gazetarul a ținut să evidențieze faptul că s-a văzut în forma fizică a Simonei revenirea lui Theo Cercel în echipa sa. 

CTP: „Arată foarte bine Simona! Dorința de a câștiga e intactă”

Totodată, CTP a vorbit și despre prezența fostului antrenor al lui Halep, Darren Cahill, în tribune, despre care a spus că a ajutat-o pe româncă în meciul cu tenismena din rusia. 

„Arată foarte bine Simona! Dorința de a câștiga e intactă. Vrea să joace din nou tenis de top și poate să facă asta, după cum arată clipa de față.

Cel mai important lucru: Simona are încă sete de victorie, după atâția ani în care a muncit enorm pentru a fi în vârful tenisului mondial. 

E un semn foarte bun reîntregirea echipei, mă refer și la revenirea lui Theo Cercel pe partea fizică. Am văzut-o pe Simona ducându-se la limită, la maximum, după mingi care păreau pierdute. Nu are nicio problemă fizică în acest moment și cred că a ajutat-o și prezența lui Darren Cahill în tribună. Cred că e important pentru ea ca el să fie acolo”, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru Digi24. 

În ceea ce privește retragerea din turneul de la Sydney, CTP vede acest lucru ca pe un lucru pozitiv: „Consider că e o decizie corectă faptul că s-a retras de la Sydney. Acum, din punct de vedere strategic, e mai bine să se odihnească înainte de Australian Open”. 

Modifică setările cookies