Tenis

Darren Cahill a venit să o vadă pe Simona Halep câștigând primul trofeu în Australia: „Încă face parte din familie!” 

Darren Cahill a asistat din tribune la meciul câștigat de Simona Halep în finala turneului WTA 250 Summer Set 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 10:26
Data actualizarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 10:42

Simona Halep a câștigat primul trofeu la care a participat în sezonul 2022, WTA 250 Summer Set 1, la capătul unei finale încheiate în două seturi, scor 6-2, 6-3 împotriva Veronikăi Kudermetova.

La partida derulată pe Arena Rod Laver din Melbourne a asistat și Darren Cahill, care a avut parte de o bucurie dublă în această zi. Întâi, eleva sa, Amanda Anisimova a cucerit trofeul în întrecerea WTA Summer Set 2, învingând-o pe Aliaksandra Sasnovich, scor 7-5, 1-6, 6-4. 

Simona Halep: „Aș vrea să îi mulțumesc lui Darren pentru că a venit.”

Imediat după acest meci, Simona Halep a ieșit pe teren pentru a o înfrunta pe Veronika Kudermetova, iar Darren Cahill a revenit în tribune pentru a-și urmări fosta elevă, spre surpriza plăcută a Simonei Halep. 

Fostul antrenor al Simonei Halep a strâns pumnul în semn de victorie și a fost văzut zâmbind larg după încheierea finalei, întregind bucuria româncei. 

„L-am văzut pe Darren pe ecran. Aș vrea să îi mulțumesc că a venit. Nu mai e antrenorul meu, dar încă face parte din familie și îi mulțumesc pentru sprijin și pentru tot ce a făcut pentru mine. Australia ocupă un loc special în inima mea,” a declarat Simona Halep în discursul de campioană susținut în cadrul ceremoniei de premiere. 

Vorbind despre actuala sa echipă, Simona Halep a adăugat: „Mulțumesc echipei mele. Știu că nu e ușor să lucrați cu mine. Haideți să continuăm să câștigăm, pentru că îmi place sentimentul acesta,” a completat Simona Halep, care a bătut palma cu Adrian Marcu după finalul partidei. 

Modifică setările cookies