Simona Halep Adrian Marcu Simona Halep WTA Moscova Tenis WTA Romania Tenis

VIDEO Fabulos! Simona Halep și-a angajat antrenorul care câștigă puncte în locul ei: ce a putut să facă Adrian Marcu la Moscova

Adrian Marcu a ajutat-o pe Simona Halep să câștige un punct crucial în startul setului 2 al meciului cu Veronika Kudermetova. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Octombrie 2021, 19:53
Data actualizarii: Joi 21 Octombrie 2021, 20:09

Unii antrenori de tenis sunt atât de buni încât câștigă puncte în locul sportivilor pe care îi pregătesc. I s-a întâmplat Simonei Halep în meciul din optimile de finală ale competiției WTA 500 de la Moscova, jucat în compania Veronikăi Kudermetova (32 WTA).

La scorul de 6-1, 1-0, arbitrul de scaun a apreciat de două ori greșit lovituri ale Simonei Halep, iar antrenorul său, Adrian Marcu a sfătuit-o să ceară reluarea oficială, făcându-i semn cu mâna. 

Simona Halep l-a ascultat, iar challenge-ul s-a dovedit mai mult decât inspirat, sportiva din România făcând break datorită acestei decizii luate cu ajutorul intervenției antrenorului său. 

După încheierea colaborării de 6 ani cu Darren Cahill, Simona Halep are acum în staff doi antrenori români, pe Adrian Marcu și pe Daniel Dobre. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!