Reacția lui Duckadam în cazul Djokovic: "Un ministru a anulat o hotărâre judecătorească, nu mai înțelegi nimic"

Scandalul Novak Djokovic a cuprins întreaga lume.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 14:30
Data actualizarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 14:20

Tenismanul a fost oprit pe aeroport când încerca să intre în Australia, iar de atunci toată planeta s-a împărți în două tabere: susținătorii lui Novak Djokivic și susținătorii principiilor justiției și legii.

Helmut Duckadam și-a spus și el părerea despre acest scandal, fiind în tabăra susținătorilor lui ”Nole”. Eroul de la Sevilla susține că un ministru a trecut peste o decizie a justiției, acest lucru fiind nedrept.

"Mie mi se pare că în lume, la ora actuală, este o dictatură medicală. Cei care au criticat tot timpul statul de drept din țările est-europene ne arată exact contrarul la ora actuală. Când un ministru poate anula o hotărâre judecătorească, totul s-a dat peste cap, nu mai înțelegi nimic. 

Dacă se spunea clar că nu poate intra in Australia fără vaccin, cazul era terminat. Nu mai era atâta tevatură. Când ai o hotărâre judecătoarească care era în favoarea lui Djokovic, nu văd cum un ministru, indiferent cine ar fi, să anuleze. Înseamnă că nu mai e lumea aia occidentală, cum tot se lăudau până acum. 

A fost de ochii lumi judecata, practic. Dacă el nu primea acea invitație de la organizatorii turneului din Melbourne, nu cred că se mai prezenta. Cred că cineva i-a promis că poate să meargă, iar acum caută chichițe. Ce mi se pare mie cel mai interesant este că a apărut o problemă politică între Serbia și Australia", a spus Helmut Duckadam, la Ora Exactă în Sport, în direct pe PRO X.

Modifică setările cookies