VIDEO EXCLUSIV Reacția lui Duckadam în cazul Djokovic: "Un ministru a anulat o hotărâre judecătorească, nu mai înțelegi nimic"

Scandalul Novak Djokovic a cuprins întreaga lume.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 14:30
Data actualizarii: Sambata 15 Ianuarie 2022, 14:20

Tenismanul a fost oprit pe aeroport când încerca să intre în Australia, iar de atunci toată planeta s-a împărți în două tabere: susținătorii lui Novak Djokivic și susținătorii principiilor justiției și legii.

Helmut Duckadam și-a spus și el părerea despre acest scandal, fiind în tabăra susținătorilor lui ”Nole”. Eroul de la Sevilla susține că un ministru a trecut peste o decizie a justiției, acest lucru fiind nedrept.

"Mie mi se pare că în lume, la ora actuală, este o dictatură medicală. Cei care au criticat tot timpul statul de drept din țările est-europene ne arată exact contrarul la ora actuală. Când un ministru poate anula o hotărâre judecătorească, totul s-a dat peste cap, nu mai înțelegi nimic. 

Dacă se spunea clar că nu poate intra in Australia fără vaccin, cazul era terminat. Nu mai era atâta tevatură. Când ai o hotărâre judecătoarească care era în favoarea lui Djokovic, nu văd cum un ministru, indiferent cine ar fi, să anuleze. Înseamnă că nu mai e lumea aia occidentală, cum tot se lăudau până acum. 

A fost de ochii lumi judecata, practic. Dacă el nu primea acea invitație de la organizatorii turneului din Melbourne, nu cred că se mai prezenta. Cred că cineva i-a promis că poate să meargă, iar acum caută chichițe. Ce mi se pare mie cel mai interesant este că a apărut o problemă politică între Serbia și Australia", a spus Helmut Duckadam, la Ora Exactă în Sport, în direct pe PRO X.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!