Darren Cahill Australian Open 2022 Novak Djokovic Novak Djokovic proces Novak Djokovic viza Australia Tenis

„Nu mai pot, e tot un haos dat naibii!” Darren Cahill, epuizat de audierea finală a lui Novak Djokovic

Darren Cahill a avut o reacție uimitor de sinceră pe Twitter, catalogând situația lui Novak Djokovic „un haos dat naibii.”

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 07:54
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 09:33

UPDATE 08:57: Decizie unanimă din partea judecătorilor. Hotărârea luată de Ministrul Imigrării, Alex Hawke, va rămâne în picioare, prin urmare, Novak Djokovic urmează să fie deportat în Serbia și nu va putea participa la Australian Open 2022. 

Procesul final, care va decide soarta lui Novak Djokovic în raport cu ediția 2022 a Openului Australian s-a extins pe durata a peste 8 ore, judecătorii luând o pauză și anunțând că vor anunța hotărârea finală în câteva ore.

Între timp, fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill s-a declarat epuizat de durata audierii, catalogând tot ce se întâmplă ca fiind un haos dat naibii. Actualul tehnician al Amandei Anisimova nu a ratat însă ocazia de a le aminti oamenilor că tenisul sărbătorește mâine, întrucât marchează începutul primului turneu de mare șlem al anului. 

Darren Cahill, despre audierea finală a lui Djokovic: „Totul e un haos dat naibii.”

„Ok, am ieșit. Nu pot să mai ascult procesul. Totul e un haos dat naibii. Vă amintesc că Australian Open chiar începe mâine. Vor fi câteva meciuri grozave și jucători mari în ziua 1. Ne vedem mâine la AO,” a scris Darren Cahill pe Twitter. 

Sportiva pregătită de Darren Cahill, Amanda Anisimova (60 WTA) joacă în runda inaugurală a Openului Australian tocmai în prima zi de concurs, în întâiul meci programat pe Arena 1573. Anisimova se va duela cu Arianne Hartono (189 WTA), venită din calificări. 

Modifică setările cookies