Tenis

Afundat în necazuri! Djokovic, obligat să plătească Guvernului Australian o avere pentru costurile de judecată

Dacă ar fi câștigat procesul, Novak Djokovic ar fi avut șansa de a câștiga 2 milioane de dolari la sfârșitul acestei luni. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 12:11
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 12:24

Dacă în primul proces în care Novak Djokovic a fost implicat în Australia judecătorul Anthony Kelly a hotărât ca guvernul australian să suporte cheltuielile de judecată ale lui Novak Djokovic, a doua soluționare în instanță s-a soldat cu un mare eșec financiar pentru liderul ATP.

Judecătorul James Allsop a dispus ca sârbul să suporte toate cheltuielile de judecată, urmând ca Novak Djokovic să plătească Guvernului Australian suma de 500,000 de dolari americani, notează Telegraf.rs, citat de Digi Sport

Djokovic va plăti Guvernului Australian suma de $500,000

Avocații lui Novak Djokovic au acceptat termenii acordați, fără a trimite cazul mai departe către Curtea Supremă de Justiție, în timp ce Ministrul Imigrării, Alex Hawke a aprobat decizia luată de Curtea Federală în mod unanim. 

Dacă ar fi rămas în Australia având drept de participare la Openul Australian, Novak Djokovic ar fi putut câștiga până la $2,098,031, suma acordată campionilor probelor individuale ale ediției 2022. 

Modifică setările cookies