Se întoarce Darren Cahill? Simona Halep: „Vorbesc zilnic cu el, îi simt lipsa. Din câte știu, încă nu e antrenorul oficial al Anisimovei”

simona halep darren cahill Simona Halep Simona Halep antrenor Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Februarie 2022, 09:45
Data actualizarii: Marti 01 Februarie 2022, 09:50

Simona Halep a afirmat clar că îi simte lipsa lui Darren Cahill, în timpul Openului Australian. 

Simona Halep i-ar fi concediat pe cei doi antrenori români, Daniel Dobre și Adrian Marcu, a căror datorie era de a-l înlocui cu brio pe Darren Cahill

Decizia surprinde doar parțial, în condițiile în care Simona Halep a anunțat încă din 22 ianuarie, într-o conferință de presă organizată după victoria sa în turul 3 al Openului Australian că îi simte lipsa tehnicianului australian. 

Halep a trecut de Kovinic expeditiv, scor 6-2, 6-1 în a treia rundă competițională, și a vorbit cu generozitate în detalii despre antrenorii săi, deveniți acum foști antrenori. 

Ce a spus Simona Halep despre Adrian Marcu și Darren Cahill în timpul Australian Open

Halep a vorbit pe larg despre Darren Cahill și rolul exponențial jucat de fostul antrenor nu doar în cariera sa de jucătoare profesionistă de tenis, ci și în viața sa personală. În completare, Simona a ținut să precizeze că atmosfera echipei sale s-a schimbat, dar l-a lăudat pe actualul antrenor, Adrian Marcu, pe care l-a numit, de asemenea „o persoană grozavă.

Întrebată ce consideră special cu privire la Darren Cahill, Simona Halep a răspuns: „Persoana lui. Felul în care vorbește, sfătuiește e deosebit. Când are încredere în jucători, le transmite asta și le insuflă multă încredere și se simt mai siguri pe teren. 

Pentru mine, Darren a fost cel mai important om în cariera mea. Cu el alături am putut să câștig titlurile mari. El m-a învățat să fiu o persoană mai bună în afara terenului, să mă bucur mai mult de viață. Datorită lui, vorbesc cu toată lumea și îmi place să împărtășesc totul cu jucătorii la vestiare. 

„Antrenorul meu actual e o persoană grozavă, la rândul său, și mă simt minunat alături de ei, dar îmi e dor de Darren. Nu simt că totul s-a schimbat, dar s-a schimbat atmosfera în echipa mea. Când lucrezi atât de mulți ani cu cineva, îi simți lipsa, dar asta este. Trebuie să privesc înainte și să joc cel mai bun tenis al meu,” a completat Simona Halep în fața jurnaliștilor prezenți la Melbourne.

„Vorbesc zilnic cu Darren și îmi face plăcere acest lucru. De fiecare dată îmi transmite că sunt în stare să câștig orice meci pe care îl joc și mă ajută tare mult încrederea lui.

Din câte știu eu, Darren nu e încă antrenorul oficial al Amandei Anisimova, dar se pare că au o colaborare bună. Consider că o ajută tare mult, ieri a jucat foarte bine (a învins-o pe Naomi Osaka, scor 4-6, 6-3, 7-6) și are deja niște victorii foarte mari, care, cu siguranță, îi vor da încredere să continue,” a spus Simona Halep. 

Simona Halep și-a reluat pregătirile fizice alături de preparatorul său fizic, Teo Cercel și atacă revenirea în circuitul WTA cu mare încredere, având două turnee importante programate în luna februarie, în Asia.

Programul Simonei Halep în februarie 2022

  • WTA 500 Dubai - 14-19 februarie
  • WTA 1000 Doha - 20-26 februarie

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!