FOTO Chiar și după 35 de victorii consecutive, Iga Swiatek se teme de Simona Halep: ce a declarat despre româncă. Poloneza a oferit imaginea zilei

Iga Swiatek campioana Roland Garros 20222 Iga Swiatek dubla campioana de Grand Slam Iga Swiatek Simona Halep Tenis WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Iunie 2022, 10:40
Data actualizarii: Duminica 05 Iunie 2022, 10:36

Reacția Igăi Swiatek din momentul în care l-a zărit pe Robert Lewandowski în tribunele Arenei Philippe-Chatrier a fost memorabilă. 

Iga Swiatek (21 de ani, 1 WTA) este dublă campioană de Grand Slam și lider detașat al circuitului de elită al tenisului feminin, însă a fost rezervată în a-și descrie șansele de a câștiga turneul de la Wimbledon.

Iga Swiatek: „Sunt multe jucătoare bune în circuit, cum ar fi Simona Halep sau Garbine Muguruza.”

  • Scorul meciurilor directe jucate de Simona Halep și Iga Swiatek este egal, 2-2. 

Prefațând competiția de mare șlem de pe iarba londoneză, care va debuta peste trei săptămâni, jucătoarea din Polonia a amintit de fostele campioane ale turneului, Simona Halep și Garbine Muguruza, ținând să precizeze că le urmărește încă din copilărie. 

„Vom vedea ce se întâmplă, pentru că sunt multe jucătoare bune în circuit, cum ar fi Simona Halep sau Garbine Muguruza. Pe ele le urmăresc din copilărie! Urmează turneul de la Wimbledon și va fi greu”, a spus Iga Swiatek, în urma câștigării celui de-al doilea titlu pe zgura pariziană. 

Iga Swiatek, șocată de prezența lui Robert Lewandowski, la finala Roland Garros 

La scurt timp după încheierea finalei câștigate cu 6-1, 6-3, în defavoarea americancei Cori Gauff, Iga Swiatek a rămas surprinsă să îl observe pe Robert Lewandowski în tribunele Arenei Philippe-Chatrier.

Reacția de surpriză a jucătoarei din Polonia a fost remarcată de fotografi și viralizată pe rețelele de socializare, în privirea Igăi Swiatek văzându-se o încântare precum a unui copil când își vede pentru prima dată idolul pe viu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!