Reilly Opelka împunge tenisul din nou: „Nimănui nu-i pasă de dublu mixt. Proba ar trebui scoasă, iar banii, realocați” 

Reilly Opelka Tenis ATP Tenis dublu mixt Tenis Reilly Opelka împunge tenisul din nou: „Nimănui nu-i pasă de dublu mixt. Proba ar trebui scoasă, iar banii, realocați.”
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 09:48
Data actualizarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 10:00

Reilly Opelka (20 ATP) crede că proba de dublu mixt ar trebui eliminată din configurația turneelor de mare șlem. 

După ce a declarat că ar fi preferat să fie un jucător de lot mediocru pentru clubul de baschet Chicago Bulls, în schimbul unei poziții în vârful circuitului ATP, Reilly Opelka a continuat seria declarațiilor intrigante, spunând că organizatorii turneelor de mare șlem ar trebui să renunțe la proba de dublu mixt, întrucât nu generează niciun plus financiar. 

„Am întâlnit un jurnalist care spunea: 'Roland Garros nu va avea proba de dublu mixt anul acesta. Dublul mixt e ceea ce constituie esența unui turneu de are șlem.' Și eu mă gândeam: 'Ce? Serios? E o glumă? Nici nu ar trebui să se țină proba de dublu mixt. Ar trebui să o scoată din competiții. Nu se vinde niciun bilet la meciuri, nimănui nu-i pasă, nu vine nimeni să se uite și nimeni nu vrea să fie acolo. 

Ar trebui să scăpăm de această probă și să realocăm toți banii în calificările probelor individuale de masculin și feminin. Purtați grija oamenilor care chiar pot să vândă bilete. Pe mine mă șochează acest lucru. Presa e oribilă în sportul nostru, ține tenisul în loc,” a declarat Reilly Opelka pentru Inside Tennis

Reilly Opelka are două titluri ATP în palmares, cucerite la New York și Delray Beach, în 2019, respectiv 2020. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!