Reilly Opelka, 'monstrul' de 2,11 metri din ATP surprinde: „Mai bine jucător de lot pentru Chicago Bulls decât în vârful ATP” 

Reilly Opelka Chicago Bulls Tenis ATP Tenis Reilly Opelka, monstrul de 2,11 metri din ATP surprinde: „Mai bine jucător de lot pentru Chicago Bulls decât numărul 8 ATP”
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Octombrie 2021, 09:36
Data actualizarii: Joi 14 Octombrie 2021, 09:46

Reilly Opelka nu este satisfăcut pe deplin de premiile financiare pe care le primește în circuitul ATP. 

La 24 de ani, tenismenul american, Reilly Opelka ocupă locul 20 în clasamentul ATP, aflându-se la o singură poziție în spatele celei mai bune clasări avute vreodată.

Poreclit „Serve Bot” pentru că servește cu o putere nemaipomenită și datorită faptului că reușește, în medie, 1,5 ași per game servit, Reilly Opelka este un jucător deosebit nu doar din punct de vedere fizic, ci și din perspectiva declarațiilor sincere pe care le face.

  • Reilly Opelka, monstrul de 2,11 metri din ATP surprinde: „Mai bine jucător de lot pentru Chicago Bulls decât numărul 8 ATP”

Într-un interviu acordat Inside Tennis, Reilly Opelka afirmă că ar fi preferat, din rațiuni financiare, să fie un baschetbalist mediocru în schimbul statutului actual de tenismen în vârful ierarhiei mondiale. 

„În Europa se joacă ori fotbal, ori tenis. În SUA, fotbal american, baseball, baschet, iar fotbalul sau lacrosse-ul sunt mai populare decât tenisul. Cei mai buni atleți din lume sunt americani, dar joacă baschet sau fotbal american. De ce nu? Și eu mi-aș fi dorit să joc baschet. Cred că sunt un atlet grozav, am mobilitate bună pentru un tip de 2,11 metri. 

Dacă aș fi fost un baschetbalist mediocru, unul din top 20 în NBA, aș face $28 milioane per an. În schimb, trag de mine, călătoresc prin toată lumea și câștig mult mai puțin. Aș fi putut să stau acasă și să primesc bani timp de 12 ani. Dacă ești al optulea om din lotul lui Chicago Bulls, faci mai mulți bani decât al optulea jucător din ATP,” a declarat Reilly Opelka pentru Inside Tennis

Ași per game servit în circuitul ATP, conform unor statistici din 2020


1. Reilly Opelka - 1,50

2. Ivo Karlovic - 1,46

3. John Isner - 1,31

4. Milos Raonic - 1,22

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!