VIDEO La nici o lună de la despărțirea de Simona Halep, Darren Cahill a descoperit următorul număr 1 WTA :) 

Simona Halep Darren Cahill Tenis funny Tenis WTA Tenis La nicio lună de la despărțirea de Simona Halep, Darren Cahill a descoperit următorul număr 1 WTA :)
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 16:15
Data actualizarii: Miercuri 13 Octombrie 2021, 21:00

La nici o lună de despărțirea de Simona Halep, Darren Cahill a găsit următoarea vedetă a tenisului mondial. 

La nicio lună de la încheierea parteneriatului cu Simona Halep, Darren Cahill a găsit noua vedetă a tenisului feminin. Fostul antrenor al jucătoarei din România a distribuit pe Twitter o înregistrare video caraghioasă, publicată de actrița Celeste Barber.

„Amenințare triplă” este titlul videoclipului care începe cu o tânără jucând tenis impecabil în timp ce umblă pe vârfuri, în costum de balerină, urmat de secvențe în care Celeste Barber o imită cu mare talent actoricesc, spre amuzamentul fostului antrenor al Simonei Halep. 

  • La nicio lună de la despărțirea de Simona Halep, Darren Cahill a descoperit următorul număr 1 WTA :)

Darren Cahill, amuzat copios de videoclipul momentului pe Twitter


Videoclipul a strâns peste 7,000 de reacții pe Twitter, inclusiv un mesaj din partea marii jucătoare belgiene, Kim Clijsters, care a scris: „Mi-a plăcut lovitura cu pieptul!” 

Simona Halep și Darren Cahill au anunțat în data de 22 septembrie încheierea colaborării profesionale, care s-a întins pe durata a șase ani. Jucătoarea din Constanța a câștigat primul său titlu de mare șlem, Roland Garros 2018 în timp ce era antrenată de tehnicianul de la Antipozi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!