Reactia autoritatilor canadiene dupa victoria Biancai Andreescu: mesajul postat de premierul Justin Trudeau imediat dupa finala de la US Open

Reactia autoritatilor canadiene dupa victoria Biancai Andreescu: mesajul postat de premierul Justin Trudeau imediat dupa finala de la US Open

Bianca Andreescu a castigat finala US Open 2019 cu Serena Williams in doua seturi.

Bianca Andreescu devine campioana la US Open la doar 19 ani! Jucatoarea canadiana de origine romana a invins-o pe Serena Williams in doua seturi, scor 6-3; 7-5, si si-a adjudecat primul Grand Slam din cariera, la chiar prima finala jucata!

Autoritatile din Canada, in frunte cu premierul Justin Trudeau, s-au grabit sa o felicite pe Andreescu pentru performanta incredibila de la US Open.

"Felicitari, Bianca Andreescu! Ai scris istorie si ai facut o tara foarte mandra", a fost mesajul postat de Trudeau pe Twitter.

Primarul din Mississauga, o suburbie a orasului Toronto, locul unde s-a nascut Bianca Andreescu, a promis ca ii va oferi sportivei cheia orasului, iar o strada ii va purta numele. Si primarul din Toronto, John Tory, a avut o reactie pe retelele de socializare dupa victoria lui Andreescu de la US Open.

"Semnul orasului Toronto va fi aprins in aur in aceasta seara pentru a sarbatori victoria istorica a Biancai Andreescu la US Open. Toronto va celebra victoria si abia asteapta o cariera plina de succese", a fost mesajul lui Tory.

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Era cuștii”, aproape de final. UE le va interzice fermierilor să crească animale în spații înghesuite
BRAT
Modifică setările cookies