Razboiul dintre Ion Tiriac si Serena Williams continua! Decizia de ultim moment a americancei: sportiva nu iarta!

Razboiul dintre Ion Tiriac si Serena Williams continua! Decizia de ultim moment a americancei: sportiva nu iarta!

Ion Tiriac a avut anul trecut o serie de declaratii controversate la adresa Serenei Williams!

Serena Williams nu a uitat declaratiile acide ale lui Ion Tiriac de anul trecut si a decis sa nu participe la turneul de la Madrid, cu toate ca in programul initial al americancei figura si turneul patronat de omul de afaceri roman. 

Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, a declarat pentru ESPN ca jucatoarea va reveni in competitie la Roma. 

Serena Williams a luat aceeasi decizie si anul trecut. Cand Tiriac a facut declaratia controversata, spunand ca americanca nu mai prezinta interes in circuit pentru ca "are 36 de ani si 90 de kilograme", tenismena s-a retras de la turneul de la Madrid, cu toate ca era pe tabloul principal. 

"Voi avea o discutie cu el! Voi avea o discutie cu el, credeti-ma! A facut un comentariu ignorant, un comentariu sexist. Poate ca e un om ignorant", a fost reactia de la acea vreme a Serenei. 

Nu a fost singurul atac al lui Ion Tiriac la adresa americancei. Dupa US Open 2018 si scandalul facut de Serena, omul de afaceri a avut o noua reactie neasteptata. 

"Cum poti sa ii dai 17 mii amenda, cand probabil oricare altcineva era suspendat vreo 5 ani. Ce legatura are ca e una din cele 4 miliarde de mame care au copii in lumea asta cu datul sfaturilor?", spunea Tiriac.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rată de infectare Covid în țară, 14 mai 2021. Toate județele sunt în scenariul verde
BRAT
Modifică setările cookies