Forbes: Ion Tiriac a urcat in topul celor mai bogati oameni din lume! Ce avere are si ce pozitie ocupa acum fostul tenismen!

Ion Tiriac Bill Gates Forbes Jeff Bezos mark zuckerberg Tenis Forbes: Ion Tiriac a urcat in topul celor mai bogati oameni din lume! Ce avere are si ce pozitie ocupa acum fostul tenismen!
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Martie 2019, 09:28
Data actualizarii: Miercuri 06 Martie 2019, 09:30

Ion Tiriac a urcat 49 de pozitii in top.

Fostul tenismen este singurul roman din topul celor mai bogati oameni din lume. Ion Tiriac ocupa locul 1818 la nivel mondial, cu o avere de 1,2 miliarde de dolari.

Tiriac a reusit astfel un salt de 49 de pozitii, comparativ cu anul trecut. Romanul a fost pe pozitia 1867, insa tot cu o avere de 1,2 miliarde de dolari.

In top 10 nu exista modificari, iar fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a ramas cel mai bogat om al planetei, peste Bill Gates si Warren Buffett. Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg a coborat trei pozitii, iar Mihcael Bloomberg a urcat doua, scrie AFP.

Jeff Bezos are o avere de 131 miliarde de dolari, cu un castig de 19 miliarde de dolari un ultimul an. Fondatorul Amazon s-a distantat de locul 2, Bill Gates, a carui avere a urcat pana la 96,5 miliarde de dolari.

Cel mai bogat om din Europa este francezul Bernard Arnault, presedintele grupului francez LVMH, locul 4 in topul mondial publicat de revista Forbes.

Aceeasi revista scrie ca 994 de persoane de pe lista celor mai bogati oameni din lume au o avere mai mica in acest an, comparativ cu ceea ce se intampla in 2018.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!