Forbes: Ion Tiriac a urcat in topul celor mai bogati oameni din lume! Ce avere are si ce pozitie ocupa acum fostul tenismen!

Forbes: Ion Tiriac a urcat in topul celor mai bogati oameni din lume! Ce avere are si ce pozitie ocupa acum fostul tenismen!

Ion Tiriac a urcat 49 de pozitii in top.

Fostul tenismen este singurul roman din topul celor mai bogati oameni din lume. Ion Tiriac ocupa locul 1818 la nivel mondial, cu o avere de 1,2 miliarde de dolari.

Tiriac a reusit astfel un salt de 49 de pozitii, comparativ cu anul trecut. Romanul a fost pe pozitia 1867, insa tot cu o avere de 1,2 miliarde de dolari.

In top 10 nu exista modificari, iar fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a ramas cel mai bogat om al planetei, peste Bill Gates si Warren Buffett. Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg a coborat trei pozitii, iar Mihcael Bloomberg a urcat doua, scrie AFP.

Jeff Bezos are o avere de 131 miliarde de dolari, cu un castig de 19 miliarde de dolari un ultimul an. Fondatorul Amazon s-a distantat de locul 2, Bill Gates, a carui avere a urcat pana la 96,5 miliarde de dolari.

Cel mai bogat om din Europa este francezul Bernard Arnault, presedintele grupului francez LVMH, locul 4 in topul mondial publicat de revista Forbes.

Aceeasi revista scrie ca 994 de persoane de pe lista celor mai bogati oameni din lume au o avere mai mica in acest an, comparativ cu ceea ce se intampla in 2018.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Focar de coronavirus la un renumit spital din București. Cum a reușit o asistentă să-și infecteze colegii
BRAT