Presa germana, reactie dura dupa scandalul in care este implicata Buzarnescu: "A profitat de o regula absurda a WTA!"
Vineri 07 Septembrie 2018, 16:49

Presa germana, reactie dura dupa scandalul in care este implicata Buzarnescu: "A profitat de o regula absurda a WTA!"

Presa din Germania vuieste dupa ultimul scandal in care Mihaela Buzarnescu este implicata.

Mihaela Buzarnescu a fost reclamata de o jucatoare din circuitul WTA forului mondial pentru ca s-a retras cu doar doua ore inainte de primul meci pe care trebuia sa-l dispute la ultimul Grand Slam al anului. Mandy Minella din Luxemburg s-a plans ca a ratat un loc pe tabloul principal de la US Open din cauza faptului ca Mihaela s-a retras cu doar doua ore inaintea primului meci pe care trebuia sa-l joace.

La o zi dupa ce antrenorul si sotul jucatoarei Mandy Minella a criticat-o dur pe Mihaela si a dezvaluit ca a reclamat-o la WTA, jurnalistii de la Focus explica intreg conflictul sub titlul de "Afacerea murdara a premiilor pentru prezenta la Grand Slam-uri".

Nemtii scriu ca "Mihaela Buzarnescu a profitat de o regula absurda, care i-a permis sa incaseze 50% din suma pentru ca s-a retras dupa tragerea la sorti". Publicatia citata sustine ca Minella este indreptatita sa fie nemultumita de ceea ce i s-a intamplat la New York. "Mandy Minella poate ca nu are reputatia Serenei Williams sau a lui Angelique Kerber, dar povestea sa de la US Open este una speciala si trista."

Totul a pornit de la nemultumirea nemtoaicei cauzata de retragerea Mihaelei din turneu cu doar doua ore inaintea meciului din turul inaugural contra Marketei Vondrousova. Daca Mihaela se retragea din timp, Minella ar fi intrat pe tabloul principal si ar fi primit un premiu. Altfel, chiar daca Miki s-a retras inainte de meci, a primit jumatate din suma acordata pentru prezenta in turul intai, 27 de mii de dolari.
 VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
Ce au pățit persoanele care au scris mesaje obscene pe poarta lui Florin Iordache. FOTO